Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Jaarafsluiting - wijken oostkant

Jaarafsluiting - wijken oostkant

Als feestelijke jaarafsluiting hebben wij ook dit jaar weer al de deelnemende meisjes aan ons project, die over zijn gegaan naar het volgend schooljaar, en hun familie uitgenodigd naar een pretpark met zwembaden. Dit jaar hebben wij weer eens gekozen om naar het recreatiepark COMFAMA Copacabana “Las Ballenas” (de Walvissen) te gaan dat een uur buiten Medellin ligt.

 

Dit park is één van de mooiste dicht in de buurt van Medellín (met zeer veel zwembaden, waterglijbanen en diverse andere attracties) maar daardoor ook 1 van de duurste wat betreft entreegeld. Sinds 2010 hadden wij daardoor dit park dan ook niet meer bezocht.

 

Aangezien het aantal deelnemende meisjes in 2013 aan ons sociaal basketbalproject wederom flink is gegroeid hebben wij de feestelijke jaarafsluiting verdeeld over 2 dagen om zo deze feestelijke uitjes overzichtelijk te kunnen houden. Vandaag, zaterdag 14 december, hebben wij de deelnemende meisjes aan ons project en hun familie van de 4 wijken aan de oostkant van Medellín waar wij werken uitgenodigd: wijken Popular 1, El Jardín, San Pedro en 8 de Marzo.

En morgen, zondag 15 december, gaan wij vervolgens de deelnemende meisjes aan ons project en hun familie van de 4 wijken aan de westkant van Medellín waar wij werken uitnodigen: wijken Aures 1, Blanquizal, Efe Gómez en Hato Viejo .


Zie hierbij het verslag van de feestelijke jaarafsluiting op zaterdag 14 december. Het verslag m.b.t. de feestelijke jaarafsluiting van zondag 15 december zullen wij komende maandag op onze website plaatsen.
  

De feestelijke jaarafsluiting op zaterdag 14 december is echt geweldig verlopen! Voordat we zelfs naar binnen mochten zat de sfeer er al goed in!  

 

 

 

 

   

Na een klein half uur wachten mochten we al naar binnen! 

 

 

 

 

 

 

 

Het recreatiepark Comfama Las Ballenas heeft een hele mooie locatie!

 

 

 

Zoals u zich kunt voorstellen hebben alle meisjes en hun familieleden zich opperbest vermaakt in de diverse zwembaden! Sommigen waren zo verzot op de zwembaden dat ze van 9 uur ’s ochtends tot 4 uur ’s middags in de zwembaden hebben gelegen, met alleen even een pauze toen we gingen lunchen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze hele dag was dan ook een weer een zeer geslaagde jaarafsluiting waarmee de deelnemende meisjes aan ons project hele leuke ervaringen en mooie herinneringen hebben opgedaan.

 

Zie hieronder nog diverse andere foto's van deze mooie dag! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl