Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Yurley gepromoveerd tot assistente

Yurley gepromoveerd tot assistente

Deze maand hebben wij onze deelneemster Yurley gepromoveerd naar de positie van betaalde assistente binnen onze organisatie. Yurley had verleden jaar in november succesvol haar middelbare school afgerond en is inmiddels verder aan het studeren. Om haar studiekosten te kunnen betalen (en als beloning voor het verder willen gaan studeren) hebben wij haar gepromoveerd naar de positie van betaalde assistente. 

 

Het door laten groeien van deelnemende meisjes binnen onze organisatie is een zeer belangrijke doelstelling. Ons doel is om elk jaar in elke wijk waar wij werken minstens 2 deelnemende meisjes door te laten groeien naar de positie van assistent-coach die samen de groepen speelsters van 8 t/m 10 jaar gaan trainen. De oudere groepen zullen voor nu nog getraind blijven worden door een ervaren volwassen hoofdcoach, maar de bedoeling is dat de huidige assistentes binnen 3 tot 5 jaar ook door zullen groeien naar de positie van hoofdcoach, zodat alle groepen binnen onze stichting dan getraind worden door allemaal vrouwen die voortgekomen zijn uit ons project.    

Aan de assistentes betalen wij de helft van het salaris dat wij betalen aan de gekwalificeerde hoofdcoaches. Plus een voorwaarde is dat zij een bankrekening openen. De helft van hun salaris moeten de assistentes namelijk sparen (op een bankrekening  zetten) m.b.t. een (toekomstige) vervolgstudie, zodat zij daarmee dan hun collegegeld en reiskosten kunnen gaan betalen van de studie. Het stimuleren van doorgaan met studeren na de middelbare school is namelijk een zeer belangrijke doelstelling van onze stichting. 
 

 

Zie hieronder een foto van Yurley met de groep waaraan zij twee keer per week baskebaltrainingen zal gaan geven.

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl