Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Zeer trots op schoolrapport

Zeer trots op schoolrapport

Alle deelnemende meisjes aan ons project hebben ook dit jaar weer uitstekend hun best gedaan om goede schoolresultaten te behalen. Dat was dit schooljaar niet gemakkelijk voor ze want door de pandemie bestond het schooljaar grotendeels uit thuis huiswerkopdrachten maken die ze wekelijks op hun school konden ophalen of virtueel werden opgestuurd.

De meiden hebben echter allemaal weer prima cijfers gehaald want ze weten dat wij hier zeer streng in zijn. Heb je slechte resultaten dan mag je bijvoorbeeld tijdelijk niet meedoen aan wedstrijden of uitjes totdat het beter gaat op school. Of ga je niet over naar het volgende schooljaar dan kom je bijvoorbeeld niet in aanmerking voor onze jaarlijkse uitdeling van cadeautjes ter beloning van goede schoolresultaten. Wel mogen ze uiteraard mee blijven doen aan ons hoofdprogramma Basketbaltrainingen zodat we hen niet uit het oog verliezen.

Midden december eindigde het schooljaar hier in Medellín op de publieke scholen in de arme wijken en gelijk kwamen de dames rennend naar de velden om ons trots hun schoolrapport te tonen. 

 

  
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl