Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Oudervergaderingen april 2013

Oudervergaderingen april 2013

In de maand april hebben wij in 5 van onze 8 wijken (Blanquizal, Aures 1, Popular 1, El Jardín en Efe Gómez) met de ouders van onze speelsters oudervergaderingen gehouden. In maart hadden we reeds in onze 2 wijken Hato Viejo en San Pedro oudervergaderingen gehouden.

 

Alleen in onze wijk 8 de Marzo moeten we nu nog een oudervergadering organiseren. Dit hopen we uiteraard zo snel mogelijk te doen. In de wijk 8 de Marzo is het de laatste maanden echter zeer onrustig vanwege bendeconflicten, waardoor het daar regelmatig beter is om niet dan wel over straat te gaan dan wel.  

 

 

 

Oudervergadering wijk Blanquizal - woensdag 10 april

 

Zoals ook vermeld in ons vorig nieuwsartikel m.b.t. oudervergaderingen is het doel van de vergaderingen om onze plannen voor 2013 met alle ouders te bespreken, plus om tegelijkertijd alle ouders van onze nieuwe speelsters te informeren over onze stichting en ons sociaal werk. Sinds het begin van dit jaar hebben namelijk nogal veel nieuwe meisjes zich aangemeld voor ons sociaal basketbalproject.

 

Ook gebruiken we de oudervergaderingen om nieuwe leden te werven voor de oudercomités die we in 2011 in elke wijk waar we werken hadden opgericht. In 2013 willen we namelijk nog nauwer gaan samenwerken met de lokale gemeenschap om zo gezamenlijk ons project nog beter te kunnen maken en om in samenwerking met de ouders onze plannen voor 2013 te gaan realiseren.   

 

 

Oudervergadering wijk Efe Gómez - zaterdag 27 april 

 

De drie belangrijkste plannen die we bespreken in de oudervergaderingen in onze 8 wijken zijn de implementatie van workshops m.b.t. drugs- en tienerzwangerschappreventie door psychologen, het willen gaan opzetten van bijlesprogramma's m.b.t. schoolhuiswerk en het willen gaan realiseren dat Amerikaanse vrijwilligers in ons project Engelse les gaan geven aan onze speelsters. En uiteraard bespreken we tevens alle ideeën, vragen en meningen die de ouders hebben m.b.t. ons sociaal werk.

 

 

Oudervergadering wijk El Jardín (speelsters 12 t/m 18 jaar) - zaterdag 20 april 

 

Alle tot nu toe gehouden oudervergaderingen zijn een zeer groot succes! De opkomst bij elke vergadering is zeer hoog en tevens melden zich veel ouders zich aan voor onze oudercomités! De ouders zijn ons allemaal zeer dankbaar dat we hen via ons gratis sociaal basketbalproject meehelpen om hun dochters op te laten groeien met gepaste normen en waarden, en ze zo uit de problemen te houden zoals drugsgebruik, tienerzwangerschap en het vroegtijdig verlaten van school.

 

Het is echt geweldig om te zien dat we er zo goed in zijn geslaagd om de betrokkenheid van de ouders in de toekomst van hun dochters en ons project te verhogen.   

 

 

Oudervergadering wijk Popular 1 - zaterdag 20 april   

 

 

Oudervergadering wijk El Jardín (speelsters 8 t/m 12 jaar) - zaterdag 20 april   

 

 

Inschrijving voor oudercomité wijk El Jardín - speelsters 12 t/m 18 jaar  

 

 

  Inschrijving voor oudercomité wijk Popular 1  

 

 

Oudervergadering wijk Aures 1 - zaterdag 20 april 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl