Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Verslag Nieuwjaarstoernooi

Verslag Nieuwjaarstoernooi

Op zaterdag 7 januari jl. vond in Brielle het jaarlijks Nieuwjaarstoernooi plaats van de basketbalvereniging Voorne (www.bvvoorne.nl). Dit jaar had de basketbalvereniging Voorne besloten om tijdens het toernooi geld in te zamelen voor Aros de Esperanza.

 

 

De organisatie van het Nieuwjaarstoernooi bestond uit Youke Uitenbroek, Jelle-Jippe Holwerda, Maikel Ringe, Maurien Blok en Richard Maat. 

 

Organisatie Nieuwjaarstoernooi

 

Om geld in te kunnen zamelen had de organisatie allerlei leuke activiteiten verzonnen zoals vrije worpen schieten waarbij elke rake worp een gekozen bedrag van een sponsor opleverde, een loterij en een basketbalclinic van de oud-international Henk Pieterse.

 

Prijzen loterij

 

Ook waren er basketbalwedstrijden geregeld voor de hoogste teams van BV Voorne tegen het mannenteam van Nederlandse oud-internationals en het nationale dames basketbalteam van de politie. 

 

Organisatie hard aan het werk

 

De dag begon met de fantastische clinic van de 101-voudige basketbalinternational Henk Pieterse. 

 

Henk Pieterse met Annette Verschure (voorzitster Aros de Esperanza) en haar 2 kleindochters (Hannah en Isis)

 

Alle deelnemers hadden de tijd van hun leven tijdens de clinic! Met gebruik van een muziekinstallatie en head-set maakte Henk Pieterse van de clinic één groot feest. 

  

 

 

 

 

  

De clinic werd ook met zeer veel plezier bekeken door de aanwezige ouders en toeschouwers.  

 

 

 

Alle deelnemers waren reuze trots dat ze mee hadden gedaan met de clinic. Na afloop wilden ze dan ook allemaal  graag een handtekening van Henk Pieterse en met hem op de foto!

 

 

 

Meer informatie over de clinics van Henk Pieterse kunt u vinden op zijn website: www.henkpieterse.com

 

Ook een zeer leuke activiteit van de dag was het vrije worpen schieten. Alle aanwezigen mochten vrije worpen nemen waarbij elke rake worp een gekozen bedrag van een sponsor opleverde.  

  

 

 

 

Uiteraard nam ook de voorzitster van Aros de Esperanza, Annette Verschure, enkele vrije worpen. 

 

 

Na afloop van de clinic en vrije worpen schieten was het de beurt aan de geplande wedstrijden. Het team Heren 1 van BV Voorne nam het op tegen de oud-internationals van Nederland en het team Dames 1 van BV Voorne bond de strijd aan met het nationale vrouwenteam van de politie.

 

Team oud-internationals Nederland 

   

Helaas hadden we op het moment van het schrijven van dit artikel nog niet de foto's binnen gekregen van de twee wedstrijden. Zodra we ze ontvangen hebben zullen we ze toevoegen aan dit artikel.

 

Het hele Nieuwjaarstoernooi verliep geweldig en aan het einde van de dag had de organisatie maar liefst 1.200 euro ingezameld voor Aros de Esperanza!

 

 

De zeer geslaagde dag werd afgesloten met de officiële overhandiging van de cheque van 1.200 euro aan Aros de Esperanza en met speeches van de organisatie, de heer Lagerweij (voorzitter BV Voorne) en onze voorzitster Annette Verschure.    

 

Speech Youke Uitenbroek    

 

Speech dhr. Lagerweij 

 

Bedankwoord Annette Verschure   

 

Annette Verschure met de cheque & haar echtgenoot Aad (links) en dhr. Lagerweij 

 

Hierbij willen wij graag de organisatie van het Nieuwjaarstoernooi heel hartelijk bedanken voor al hun harde werk en geweldige inzet waardoor de schitterende opbrengst van 1.200 euro voor ons is behaald!

 

Ook willen wij graag de heer Lagerweij en iedereen van de basketbalvereniging Voorne, alsmede alle sponsors van het toernooi en de heer Pieterse, heel hartelijk bedanken voor hun fraaie steun.


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl