Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Dag 7 eindtoernooi 2018

Dag 7 eindtoernooi 2018

Op dinsdag 18 december vond dag 7 plaats van ons eindtoernooi 2018. Het toernooi zal in totaal 9 dagen in beslag gaan nemen vanwege het grote aantal deelnemende meisjes aan ons project (ruim 600.) Het toernooi is verdeeld in 3 delen:
- dag 1, 2 en 3: toernooi teams t/m 8 en 10 jaar
- dag 4, 5 en 6: toernooi teams t/m 12 en 14 jaar

- dag 7, 8 en 9: toernooi teams t/m 16, 18 en 21 jaar

 

Op dag 1, 4 en 7 spelen de teams van onze 4 wijken aan de westkant van Medellin hun kwalificatie-toernooi: wijken Hato Viejo (lichtblauwe tenues), Efe Gómez (paarse tenues), Aures 1 (rode tenues) en Blanquizal (roze tenues). En op dag 2, 5 en 8 spelen de teams van onze 4 wijken aan de ooostkant van Medellín hun kwalificatietoernooi: wijken Popular 1 (bruine tenues), El Jardín (gele tenues), San Pedro (groene tenues) en 8 de Marzo (oranje tenues). De beste 2 teams per leeftijdscategorie van elk kwalificatietoernooi gaan naar de halve finales (finaledagen). Op dag 3, 6 en 9 worden deze finaledagen gespeeld.

 

De speellocatie is Comfama Aranjuez, centraal gelegen t.o.v. onze 8 wijken, waar wij ook dit jaar weer een indoorhal en buitenveld hebben gehuurd voor 9 dagen. Plus op de finaledagen nodigen wij na afloop ook alle teams en hun familieleden uit voor de mooie zwembaden van Comfama Aranjuez. De hoge huur van de speellocatie is elk jaar weer een grote aanslag op ons budget, maar de locatie is zeer veilig, en daarop staat natuurlijk geen prijs.

Zoals altijd vervoeren wij alle teams en hun familieleden gratis met grote bussen naar de speellocatie. Plus ook huren wij officiële scheidsrechters in om alle wedstrijden in goede banen te leiden. En net als verleden jaar hebben wij ook dit jaar weer mooie kampioensbekers gekocht. Plus uiteraard ontbreken ook onze traditionele toernooimedailles niet, een traditie die al jaren terug gaat.

 

  

 

   

 

De wedstrijden gespeeld op deze dinsdag 18 december waren heel leuk om te zien. Alle teams gingen fantastisch met elkaar om! Plus de medaille-uitreiking was weer een groot feest voor de deelnemende meisjes! De teams die zich hebben gekwalificeerd voor de halve finales op de finaledag op donderdag 20 december zijn:

- toernooi t/m 16 jaar: Aures 1 (#1, rode tenues)

- toernooi t/m 18 jaar: Aures 1 (#1, rode tenues) en Hato Viejo (#2, lichtblauwe tenues)
- toernooi t/m 23 jaar: Hato Viejo (#1, lichtblauwe tenues)

 
Zie hierbij een selectie foto's van deze erg mooie dag. 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl