Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Leaguedag El Jardín - 8 de Marzo

Leaguedag El Jardín - 8 de Marzo

Op vrijdag 28 juni hebben wij een speciale leaguedag ingelast voor de speelsters van de wijk El Jardín. Wij bereiken namelijk momenteel al zoveel meisjes in de wijk El Jardín (ruim 95!) dat zij tijdens de afgelopen leagueontmoeting gehouden op zaterdag 22 juni tegen de teams van San Pedro allemaal helaas te weinig speelminuten hadden gekregen.  

 

 

 

Op vrijdag 28 juni hebben wij dus een extra leaguedag gehouden voor de teams van El Jardín in de categorieën t/m 8, 10 en 12 jaar. Vanwege de schoolvakantie t/m  8 juli hadden al onze speelsters vrij dus zij konden allemaal op deze vrijdag leaguewedstrijden spelen.

 

De tegenstandsters van de speelsters van El Jardín waren onze teams uit onze wijk 8 de Marzo. De speellocatie was ons basketbalveld in de wijk El Jardín.

 

Helaas regende het wederom aan het begin van deze leaguedag, net zoals op de leaguedag van 22 juni jl. Gelukkig bleef het bij wat lichte regen, waardoor we toch op het basketbalveld aan het gratis ontbijt voor al onze speelsters konden beginnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De eerste wedstrijd van de dag werd gespeeld door een samenvoeging van de teams t/m 8 en 10 jaar. Wij hebben namelijk reeds dubbele teams in de wijk El Jardín in de leeftijdscategorieën t/m 10 en 12 jaar. Hierdoor hebben wij op deze dag speelsters t/m 10 jaar samengevoegd met speelsters t/m 8 jaar. En tevens hebben wij een aparte wedstrijd alleen voor speelsters t/m 10 jaar laten spelen. En ook hebben wij op deze dag twee wedstrijden speciaal voor alleen de speelsters t/m 12 jaar laten spelen. 

 

Wedstrijd t/m 8 en t/m 10 jaar: El Jardín in het rood; 8 de Marzo in het blauw.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De tweede wedstrijd werd gespeeld tussen de teams t/m 12 jaar. El Jardín (team 12A) in het oranje; 8 de Marzo in het geel. Het team 12A van El Jardín bestond alleen uit speelsters die reeds in 2012 tot ons project waren toegetreden. De speelsters t/m 12 jaar die in 2013 zijn toegetreden speelden op deze dag in team 12B.    

 

 

 

 

 

 

 

 

Tot grote hilariteit van onze speelsters (maar niet die van de coaches) werd de wedstrijd halverwege abrupt onderbroken omdat er opeens een acrobaat het basketbalveld op kwam die deel uitmaakte van een langskomende reclameactie van een telefoonmaatschappij.

 

 

 

 

Gelukkig ging de acrobaat snel weer verder op zijn route, waardoor wij verder konden gaan met de wedstrijd.

 

 

 

 

 

De derde wedstrijd van de dag was de wedstrijd voor alleen speelsters t/m 10 jaar (9 en 10 jaar oud). El Jardín in het rood; 8 de Marzo in het blauw.    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als vierde en laatste wedstrijd van de dag werd de 2e leaguewedstrijd gespeeld t/m 12 jaar. Team El Jardín (12B) in oranje; team 8 de Marzo in geel. Het team van El Jardín (12B) bestond dus uit de speelsters die dit jaar zijn toegetreden tot ons project.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En als mooie afsluiting van deze zeer succesvolle dag hebben wij al onze speelsters zoals gewoonlijk getrakteerd op een gratis lunch om zo hun grote honger te kunnen stillen na het spelen van de wedstrijden. 

 

 

 

 

 

 

 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl