Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Uitje winnaressen Eindtoernooi 2015

Uitje winnaressen Eindtoernooi 2015

Op zaterdag 30 januari zijn we met de winnende teams t/m 8, 10, 12 en 18 jaar van ons Eindtoernooi 2015 (gespeeld in december jl.) en hun ouders naar het zeer mooie pretpark "Comfama Tutucán" gegaan. De prijs voor de kampioensteams van ons jaarlijks Eindtoernooi is namelijk altijd een gratis trip naar een recreatiepark. 

Normaliter gaan we altijd naar het waterpretpark "Parque de las Aguas" maar deze keer mochten de teams zelf kiezen waar ze heen wilden. De teams t/m 8, 10, 12 en 18 jaar kozen voor Comfama Tucucán. Het winnende team t/m 14 jaar koos voor het waterpretpark Los Tamarindos en het team t/m 16 jaar koos voor Comfama Ballenitas. Al deze parken liggen buiten Medellín in erg mooie omgevingen. De teams t/m 14 en 16 jaar gaan op respectievelijk zaterdag 6 februari en zondag 14 februari op hun uitje.

Het pretpark Comfama Tutucán ligt ruim een uur buiten Medellín in het plaatsje Rionegro en is vanwege de hoge entreeprijs (ruim 6 euro) en grote reisafstand iets waar de deelnemende meisjes aan ons project nooit naar toe kunnen gaan.  
De meisjes van de winnende teams waren dan ook zeer verheugd dat ze eindelijk dit waterpretpark konden gaan leren kennen, wat voor hun echt één van hun dromen is, want dit park is echt zeer bekend in heel de regio Medellín.   

 

Tijdens de prijsuitreiking m.b.t. ons jaarlijks Eindtoernooi krijgen de winnende teams altijd winnarescheques met daarop de uitnodiging naar het pretpark. Traditioneel poseren de meisjes daar elk jaar maar al te graag mee bij de ingang van het recreatiepark. Het uitje naar een recreatiepark is een uitstekende motivatie voor al de deelnemende meisjes aan ons project om nog harder hun best te doen, en zich goed te blijven gedragen, zowel binnen ons project als op school, want al onze teams die niet gewonnen hadden tijdens het Eindtoernooi 2015 waren zeer jaloers op de teams die wel gewonnen hadden en dus naar dit pretpark mochten. Om mee te mogen doen aan ons project is een meisje echter verplicht om naar school te gaan, en daar tevens haar uiterste best te doen, plus zij moet zich overal goed gedragen. 

Zoals u zich kunt voorstellen hebben de meisjes zich uitstekend vermaakt in alle fantastische attracties van dit zeer groot en mooi recreatiepark!


Zie hieronder 27 foto's van deze erg mooie dag. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl