Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Verkoop kerstkaarten 2020 gestart!

Verkoop kerstkaarten 2020 gestart!

Beste vrienden van Stichting Aros de Esperanza,

Het tij m.b.t. de coronapandemie lijkt gelukkig eindelijk een beetje te keren hier in Colombia. Het aantal dagelijkse doden is deze week iets aan het afnemen en de Colombiaanse regering heeft de lockdown veranderd in een selectieve quarantaine. Scholen en bars e.d. zijn nog wel altijd dicht. Maar mocht deze positieve trend zich voortzetten dan kunnen wij wellicht in oktober eindelijk weer aan de slag met het geven van onze programma's aan de deelnemende meisjes van ons project. 

Om deze programma's te kunnen bekostigen zijn wij op woensdag 16 september al begonnen met onze jaarlijkse verkoop van Kerstkaarten. Onze inkomsten zijn namelijk door het coronavirus helaas nogal gedaald. Maar uiteraard zijn wij momenteel nog altijd bezig met het uitdelen van voedselpakketten aan vele families van deelneemsters die in zware nood zitten. Verleden maand zijn er hier maar liefst 4 miljoen extra mensen werkloos geworden.

Om ons jubileum van 10 jaar Kerstkaartverkoop te vieren hebben wij dit jaar een hele leuke compilatie gemaakt van 10 jaar Kerstkaarten (2010-2019) die door de deelnemende meisjes aan ons project zijn getekend. 

In totaal zijn er dit jaar TWAALF Kerstkaarten. De kaarten zijn verkrijgbaar in DRIE verschillende setjes (A, B en C) van vier kaarten inclusief enveloppen. De prijs van een setje is vijf euro (exclusief verzending).

Bedrijven hebben de speciale mogelijkheid om hun naam en logo en een eigen tekst op de Kerstkaarten te laten drukken. Op elke kaart staat op de achterkant ook wat informatie over onze stichting. Met elke verstuurde Kerstkaart promoot u dus tevens ons project in Colombia!

U kunt de setjes bestellen via Annette Verschure op mobiel nummer 06-23682548 of via haar e-mailadres: annette@aros-de-esperanza.org

Wat is er nu mooier dan een originele Kerstkaart te ontvangen? Die is toch eigenlijk niet te vervangen door een digitale kaart. 

Zie hieronder de afbeeldingen van de drie verkrijgbare setjes. 

 

 

 

 

 

    
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl