Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Beloning schoolprestaties

Beloning schoolprestaties

Afgelopen week hebben we alle speelsters beloond die goede schoolprestaties hadden behaald m.b.t. het schooljaar 2010. In Colombia loopt het schooljaar van de maand februari tot en met december. Eind januari werden alle schoolresultaten bekend gemaakt.

 

De speelsters met slechts 2 of minder onvoldoendes op hun rapport hebben we beloond met kleinigheden, zoals Albert Heijn gadgets en sjaals. Hopelijk is dit een goede stimulans voor de speelsters om goed hun best te blijven doen op school.

 

 

Ofschoon het slechts kleinheden waren die we hebben uitgedeeld aan de speelsters, waren ze er allemaal zeer blij mee. De meeste van onze speelsters leven in grote armoede, dus zijn altijd zeer blij als ze iets krijgen.

 

 

In juli van elk schooljaar worden halfjaar rapporten uitgedeeld. Aros de Esperanza is nu al kleine cadeautjes aan het sparen om dan wederom uit te kunnen delen aan speelsters met goede schoolresultaten. Mocht u kleine attenties willen doneren, dan kunt u deze opsturen naar mevrouw Annete Verschure, voorzitster Aros de Esperanza, op postadres Pruylenborg 289, 3332 PG, Zwijndrecht, 078-6103245. 

 

Uw attenties kunnen namelijk een mooie aansporing zijn voor de speelsters om ook dit jaar weer hun uiterste best te doen op school!

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl