Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Programma Studiefonds

Programma Studiefonds

Eén van van onze huidige 12 programma's is ons programma Studiefonds waarmee wij deelnemende meisjes aan ons project ondersteunen via het betalen van o.a. hun schooluniformen, schoenen en reiskosten. Het stimuleren van blijven studeren is namelijk een zeer belangrijke doelstelling van ons project.

Zo hebben wij een jaar lang (vanaf juni 2016) deelneemster
Estefania Makiu gesteund met het betalen van al haar reiskosten omdat haar opleiding aan de andere kant van de stad ligt t.o.v. van waar zij woont. Om op school te komen heeft zij daarvoor 2 bussen heen en 2 bussen terug nodig. In totaal kost dit ruim 45 euro per maand, maar haar alleenstaande moeder heeft het geld hiervoor echter niet waardoor Estefania ging lopen naar school. Dit is echter anderhalf uur heen en anderhalf terug.

In juli is Estefania klaar met studeren aan haar opleiding. Geweldig om te zien dat wij haar hebben kunnen helpen om haar school af te ronden! En dankzij onze recente samenwerking met de Rotary Club Medellín zijn wij inmiddels al bezig met het zoeken naar een studiebeurs voor haar op een universiteit!Heel ons project draait om de meisjes op het rechte pad te houden en dat ze blijven studeren, dus het zou fantastisch zijn als dit zou lukken. 


 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl