Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Liga: Efe Gómez-San Pedro

Liga: Efe Gómez-San Pedro

Op zaterdag 24 september vonden wederom leaguewedstrijden plaats van onze eigen basketballeague "La Liga de Esperanza". Deze keer namen onze basketbalteams van de wijken Efe Gómez en San Pedro het tegen elkaar op. 

 

 

Guido samen met Claudia (links, coach wijk Efe Gómez) en Karina (coach wijk San Pedro)

   

 

 

   

   

   

De leaguewedstrijden vonden plaats in de wijk Efe Gómez. Zoals altijd hebben wij de bezoekende speelsters, dit keer dus de teams van de wijk San Pedro, gratis vervoerd naar de speellocatie. Al ruim een jaar huren wij dezelfde bus en chauffeur m.b.t. het transport van onze teams. 

 

 

Elke leaguedag worden er minimaal vier wedstrijden gespeeld tussen de twee wijken. Ook deze dag vonden er weer vier wedstrijden plaats. De teams van Efe Gómez en San Pedro waren zeer aan elkaar gewaagd. Beide wijken wonnen twee wedstrijden.

 

 

Wedstrijd t/m 12 jaar  

 

 

  Wedstrijd t/m 14 jaar

 

De aanmoedigingen voor de speelsters tijdens de wedstrijden waren ook deze zaterdag weer zeer creatief. De speelsters hadden wederom van alles meegenomen om maar zo luid mogelijk hun teamgenoten aan te kunnen moedigen. Zo hadden de speelsters o.a. pannendeksels en toeters meegenomen.     

 

   

 

Leuk om te zien deze dag was dat de coaches weer diverse time-outs gebruikten tijdens de wedstrijden, om met hun speelsters tactieken en aanwijzingen door te kunnen nemen. 

 

 

 

Alle speelsters proberen wij fair play en sportiviteit aan te leren, alsmede diverse andere gepaste waarden en normen. Na elke wedstrijd is het bijvoorbeeld dan ook verplicht voor de speelsters om de tegenstandsters de hand te schudden. Dit gebeurt altijd in twee rijen die langs elkaar lopen. 

 

 

 

In het geval dat ons leaguebudget het toelaat proberen we op een leaguedag vaak wat extra's te organiseren voor de speelsters, zoals het bezoeken van verkoelende beekjes of zwembaden. Op deze dag hebben we bijvoorbeeld de speelsters van San Pedro uitgenodigd naar een zwembad.  

 

 

 

Het zwembad was helaas te klein om ook de speelsters van de wijk Efe Gómez uit te kunnen nodigen. Over drie weken zullen we echter alle speelsters van Efe Gómez uitnodigen naar verkoelende beekjes, na afloop van de reeds geprogrammeerde leagueontmoeting Hato Viejo tegen Efe Gómez.

 

Zodat de speelsters weer zichzelf terug kunnen vinden op foto's, vindt u hieronder een grote selectie aan van de foto's genomen van de leaguedag Efe Gómez tegen San Pedro.

 

 

Karina & Estefania, speelster die deel uitmaakt van ons studiefonds    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

    

   

   

   

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl