Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Verslag “Blanquizal - Efe Gómez”

Verslag “Blanquizal - Efe Gómez”

Zondag 25 juli stond er alweer een nieuwe wedstrijddag geprogrammeerd van “La Liga de Esperanza”.  Nadat op 20 juli de teams van de wijken 8 de Marzo en Hatoviejo tegen elkaar hadden gespeeld, was het deze keer de beurt aan de teams van de wijk Blanquizal en Efe Gómez.

 

 

 

De locatie van de wedstrijden was de wijk Blanquizal. Dankzij een vader van een speelster van Efe Gómez konden we deze keer goedkoper een grote schoolbus inhuren dan normaal om de speelsters en familie van Efe Gómez te kunnen vervoeren. Door de sterke waardedaling van de Euro t.o.v. de Colombiaanse peso in het afgelopen halfjaar zijn de transportkosten van teams flink gestegen, dus we zijn zeer blij dat ouders van de speelsters goed meedenken hoe we alle kosten zo laag mogelijk kunnen houden.

 

Tijdens de wedstrijden was het heel leuk om te zien dat de speelsters steeds meer dingen verzinnen om de leaguewedstrijden op te fleuren. Deze keer hadden diverse speelsters van Blanquizal grote papieren aanmoedigingsborden voor hun teams gemaakt.

    

   

Ook mooi om te zien was dat de teams goed vooruit zijn gegaan m.b.t. hun basketbalkwaliteiten. Alle coaches hebben zeer goed werk verricht. Tijdens de wedstrijden zie je nu dan ook steeds meer time-outs van coaches om wat tactische tips door te geven aan hun speelsters.

 

 

Het sportief handen schudden na afloop van elke wedstrijd mocht niet ontbreken natuurlijk.

 

   

Na afloop van de wedstrijden gingen de speelsters van beide wijken gezamenlijk op de foto. Vooral hierin zie je de grote vooruitgang in het gedrag van alle speelsters. Waar aan het begin van het project vele speelsters soms boos weigerden om samen op een foto te gaan met speelsters van andere wijken, zie je nu een totaal omgekeerd gedrag. De speelsters gedragen zich nu met goede waarden en normen en hebben al vele vriendschappen gemaakt gemaakt met speelsters van andere wijken.

   

Teams Blanquizal en Efe Gómez samen op de foto


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl