Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Viering Dag van de Vrouw!

Viering Dag van de Vrouw!

Vrijdag 8 maart was het de Internationale Dag van de Vrouw. Natuurlijk vieren wij elk jaar deze zeer speciale dag uitgebreid met al onze speelsters van onze 8 wijken! 

 

Zoals elk jaar keer mochten ook deze keer de speelsters weer zelf kiezen met welke lekkernij zij de Internationale Dag van de Vrouw wilden vieren. Elke wijk heeft namelijk vaak een andere wens. Verleden jaar hebben we bijvoorbeeld de dag gevierd met o.a. hamburgers, Chinees eten, tosti's en taart.

 

Dit jaar lijkt het erop dat de wens voor ijs het in de meeste wijken heeft gewonnen. Hierbij alvast de foto's van de vieringen van deze mooie dag in 4 van onze wijken: El Jardín, Aures 1, San Pedro en Hato Viejo. Zodra we ook de foto's binnen krijgen van de andere 4 wijken waar we werken dan zullen we deze ook gelijk toevoegen aan dit artikel.

 

De viering van de Internationale Dag van de Vrouw was in de wijk El Jardín in ieder geval een groot succes. Daar hebben al onze speelsters een dubbele portie taart met chocolade-ijs gekregen. Uiteraard vonden ze dit fantastisch!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze speelstergroep in de wijk El Jardín is in de laatste maand zo hard gegroeid dat we tegenwoordig de speelsters in 3 verschillende groepen hebben verdeeld. Hierbij de foto's van groep 2.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En onze derde speelstergroep in de wijk El Jardín wilde graag de Dag van de Vrouw vieren met de frisdrank Coca-Cola en taart.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In onze nieuwe wijk Aures 1 was de wens van de speelsters bijna hetzelfde als in de wijk El Jardín. Alleen wilden de speelsters in Aures 1 graag aardbei- en vanille-ijs in plaats van chocolade-ijs.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We hadden zoveel ijs ingekocht dat de speelsters in Aures 1 wel tot twee keer toe opnieuw in de rij mochten gaan staan voor nog een portie lekker aardbei- en vanille-ijs!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De speelsters in onze wijk San Pedro hadden gekozen om de Dag van de Vrouw te vieren met hamburgers en snoep.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In onze wijk Hato Viejo hadden de speelsters gekozen voor ijs in eetbare cones met chocoladesaus. Ook voor deze wijk hadden we dus weer een grote box van 10 liter ijs gekocht! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl