Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Pennenhouders uit lege flessen!

Pennenhouders uit lege flessen!

M.b.t. ons programma Sociale Activiteiten zijn op maandag 22 februari onze Franse vrijwilligers Cindy en Pierre begonnen met het geven van zeer leuke handarbeidklassen aan de deelnemende meisjes aan ons project. Elke maand willen wij namelijk i.p.v. een basketbaltraining een andere leuke sociale activiteit organiseren in elk van de 8 wijken waar wij momenteel werken.

 

Eén van onze doelstellingen binnen ons project is om de deelnemende meisjes aan te leren om goed met onze planeet en milieu om te gaan. Hier in Colombia gooien mensen namelijk ontzettend veel afval zo maar midden op straat. Om de meisjes te leren dat je veel materiaal echter kan hergebruiken hebben wij voor de handarbeidklassen plastic flessen en oude basketballen gebruikt. Van de plastic flessen hebben we de  meisjes pennenhouders (en Minions) laten maken, en van de oude basketballen plantenhangers. 

 

Zie hierbij alvast enkele foto´s van het maken van pennenhouders (in de vorm van een kat) uit plastic flessen door deelnemende meisjes aan ons project in de wijk Aures 1. Volgende week zullen we ook foto´s van het maken van plantenhangers uit oude basketballen op onze website zetten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl