Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Tussenstand acties De Sprong!!

Tussenstand acties De Sprong!!

Zoals ook reeds vermeld in ons nieuwsartikel van 15 maart jl. is sinds begin van dit schooljaar de Praktijkschool De Sprong in Sliedrecht ongelooflijk geweldig bezig met prachtige acties om fondsen te werven voor ons sociaal basketbalproject in Colombia. De acties zijn gekoppeld aan het onderdeel Maatschappelijke Stage van de opleiding van De Sprong. De leerlingen van De Sprong zijn hierdoor zeer intensief betrokken bij de uitvoering en bedenking van de acties.

 

Zo hebben de leerlingen van De Sprong bijvoorbeeld op donderdag 21 februari al een gratis diner georganiseerd voor 30 buurtbewoners van de school, zijn ze voortdurend bezig met het inzamelen van lege flessen en hadden ze tijdens Valentijnsdag op school geld ingezameld.

 

 

Afgelopen week hebben echter nog veel meer geweldige acties plaatsgevonden tijdens de Maatschappelijke Stage Week van De Sprong, gehouden van maandag 22 april t/m donderdag 25 april! Voorafgaand aan deze Stage Week heeft mevrouw Annette Verschure, voorzitster van Stichting Aros de Esperanza, alle klassen van De Sprong bezocht om met behulp van een PowerPoint-presentatie voorlichting te geven aan alle leerlingen over ons sociaal basketbalproject in Medellín.   

 

 

 

Van maandag 22 april t/m donderdag 25 april zijn er door de leerlingen en leraren van De Sprong vervolgens fantastische acties georganiseerd waarvan de opbrengst naar onze Stichting zal gaan. Zo werd er op maandag 22 april in de klassen een bingo georganiseerd. En op dinsdag 23 april was er een grote rommelmarkt.

 

 

 

 

En op woensdag 24 april werd er vervolgens een geweldige sponsorloop gehouden! Alle lopers werden zeer enthousiast aangemoedigd door de leraren, leerlingen en familieleden. 

 

 

   

Op donderdag vond de afsluiting plaats van de Maatschappelijke Stage Week met een officiële uitreiking van certificaten aan alle 2e jaars leerlingen.    

 

 

 

 

 

 

 

 

Uiteraard heeft mevrouw Verschure alle leerlingen en leraren en in het bijzonder de stagecoördinatoren mevrouw Sonja Wojcik en de heer Rene Kilian allemaal heel hartelijk bedankt voor al hun schitterende inzet en acties!

 

 

En als klap op de vuurpijl werd vervolgens door mevrouw Wojcik en de heer Kilian de fantastische tussenstand bekend gemaakt van het opgehaalde geldbedrag tot nu toe! In totaal is het bedrag voor onze stichting al opgelopen tot 1.800 euro! Echt super. 

   

 

 

Hierbij willen wij nogmaals alle leerlingen en leraren van de De Sprong, alsmede de schooldirectie en de heer Kilian en mevrouw Wojcik heel hartelijk bedanken voor al hun schitterende inzet om zoveel mogelijk geld proberen op te halen voor Stichting Aros de Esperanza. 

 

Meer informatie over De Sprong kunt u vinden op hun website: www.sprong.spon.nu


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl