Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Prachtige acties van De Sprong!

Prachtige acties van De Sprong!

Sinds begin van dit jaar is de Praktijkschool De Sprong in Sliedrecht ongelooflijk geweldig bezig met prachtige acties om fondsen te werven voor ons sociaal basketbalproject in Colombia. De acties zijn gekoppeld aan het onderdeel Maatschappelijke Stage van de opleiding van De Sprong. De leerlingen van De Sprong zijn hierdoor zeer intensief betrokken bij de uitvoering en bedenking van de acties.

 

Zo hebben de leerlingen van De Sprong bijvoorbeeld op donderdag 21 februari al een gratis diner georganiseerd voor 30 buurtbewoners van de school. De leerlingen hebben voor dit diner zelf de gerechten gekookt alsmede ook geserveerd. De mensen die kwamen eten mochten een donatie doen in de spaarpot van Aros de Esperanza. Deze spaarpot is een donatiebox met een teller erop. Al sinds begin van dit jaar staat deze spaarpot in de school in Sliedrecht waarvoor de leerlingen veel acties verzinnen om geld in te zamelen. Zo zijn de leerlingen o.a. bezig met het inzamelen van lege flessen en hadden ze tijdens Valentijsdag op school geld ingezameld.

 

Ook is De Sprong lid geworden van onze maandelijkse donateursclub van 5 euro per maand. En ook een hele mooie actie was dat de houtdocent Erwin Bieren die in februari jarig was i.p.v. traktaties op school zijn uitgespaarde geld gedoneerd heeft aan de spaarpot. 

 

En in de week van 22 april komen er nog veel meer acties aan! In deze week willen de coördinatoren van de Maatschappelijke Stage, mevrouw Sonja Wojcik en de heer Rene Kilian, de stage met zeer mooie acties laten eindigen. Zo zullen de leerlingen in deze week o.a. een zeer leuke Bingoavond gaan organiseren. En ook zullen zij een Sponsorloop gaan houden. Op vrijdag 26 april zal dan het geldbedrag bekend worden gemaakt die alle acties bij elkaar hebben opgebracht.

 

Op dit moment staat de teller van de spaarpot al op 400 euro! Echt schitterend! Hierbij willen wij alle leerlingen en leraren van de De Sprong, alsmede de schooldirectie en de heer Kilian en mevrouw Wojcik heel hartelijk bedanken voor al hun schitterende inzet om zoveel mogelijk geld proberen op te halen voor Stichting Aros de Esperanza. Ook willen wij graag de heer Erwin Bieren bedanken voor zijn mooie actie. En tevens willen wij Jacco Broekhuizen heel hartelijk bedanken voor het voordragen van onze stichting aan De Sprong als mogelijk goed doel om te kiezen m.b.t. de Maatschappelijke Stage.

 

Meer informatie over De Sprong kunt u vinden op hun website: www.sprong.spon.nu

 

Hieronder treft u ook een vijftal foto's aan van het georganiseerde diner op 21 februari.  

 

 

 

 

 

 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl