Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Leaguewedstrijden FG-EJ

Leaguewedstrijden FG-EJ

Op zaterdag 10 november hebben wederom zeer geslaagde leaguewedstrijden plaatsgevonden van onze eigen league "La Liga de Esperanza"! Op deze zaterdag hebben onze teams van de wijk El Jardín uitwedstrijden gespeeld tegen onze teams van de wijk Efe Gómez.  

 


Speelsters van onze wijken Efe Gómez en El Jardín  


Dankzij de deze maand verkregen geweldige donatie van de MRC-Holland Foundation kunnen wij wederom elke zaterdag weer leaguewedstrijden organiseren. Tevens kunnen we dankzij de steun van de MRC-Holland Foundation nu ook onze speelsters weer op een ontbijt trakteren. Veel van onze speelsters leven namelijk helaas in zeer arme omstandigheden waardoor ze vaak zonder ontbijt naar de wedstrijden komen. Vanaf deze zaterdag krijgen onze speelsters nu echter weer elke zaterdag een heerlijk ontbijt aangeboden, bestaande uit "pasteles de pollo" (hartige kiptaartjes) en sinaasappelsap, zodat elke speelster genoeg energie en kracht heeft om wedstrijden te spelen.


Onze projectcoördinatrice Andrea met pasteles de pollo en sinaasappelsap voor onze speelsters

 
 

 


 

Onze speelsters waren allemaal zeer blij met het aangeboden ontbijt! Sommigen waren zo hongerig dat ze binnen een paar minuten hun ontbijt al op hadden. Gelukkig hadden we hier op gerekend en extra veel kiptaartjes en sinaasappelsap gekocht.

 

 

 

 

 

We hadden zelfs zoveel ontbijt ingeslagen dat we alle speelsters na afloop van de wedstrijden om 12:00 ook allemaal nog een keer op een lunch hebben kunnen trakteren.


Na afloop van het zeer geslaagde ontbijt konden we tot groot plezier van onze speelsters rond 08:50 aan de wedstrijden beginnen. De wedstrijdlocatie was het basketbalveld in onze wijk Efe Gómez, waarop we ook onze basketbaltrainingen houden voor de speelsters van deze wijk.   

 


 

De teams van Efe Gómez en El Jardín waren zeer aan elkaar gewaagd. Alle wedstrijden eindigden allemaal met een minimaal verschil van slechts 4 punten of minder!  

 


Speelsters El Jardín t/m 14 jaar met hun coach Catalina (midden)Speelsters Efe Gómez t/m 14 jaar met hun coach Claudia  

 

 

Speelsters El Jardín t/m 10 jaar en Guido   Speelsters Efe Gómez t/m 12 jaar met hun coach Claudia  
 

Erg leuk om te zien was dat er weer veel ouders aanwezig waren tijdens de wedstrijden. Dit geeft onze speelsters altijd extra veel inspiratie en plezier. Stichting Aros de Esperanza doet er veel aan om de familieband van de ouders met hun dochters te versterken, dus het is zeer mooi om te zien dat dit ons goed lukt!

 

 

 

 

Ook werden alle teams tijdens de wedstrijden natuurlijk weer zeer enthousiast aangemoedigd door de speelsters uit hun wijken!  
 

  

 

Deze zaterdag was wederom een fantastisch dag voor alle speelsters en hun familie. Hopelijk zullen er nog veel zaterdagen zoals deze volgen!

Op zaterdag 17 november zullen onze teams van de wijken San Pedro en Hato Viejo leaguewedstrijden tegen elkaar spelen. En op zaterdag 24 november is het de beurt aan onze teams van de wijken Blanquizal, Popular 1 en 8 de Marzo. 

Zie hieronder nog ruim 20 overige foto's van de leagueontmoeting gehouden op zaterdag 10 november tussen de teams van Efe Gómez en El Jardín. 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl