Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Verkoop Kerstkaarten 2023 gestart!

Verkoop Kerstkaarten 2023 gestart!

Beste vrienden van Stichting Aros de Esperanza,

Onze jaarlijkse verkoop van Kerstkaarten is inmiddels weer van start gegaan om zo onze programma's ook het komende jaar te kunnen bekostigen. Het aantal nieuwe deelneemsters aan ons project is ook dit jaar weer zeer hard gestegen dus alle hulp is welkom! Zo beslaat ons eindtoernooi dat zaterdag 9 december begint dit jaar maar liefst 2 volle weken, zoveel teams hebben we op dit moment! Ter vergelijking: in de beginjaren besloeg ons 1e eindtoernooi maar 1 dag.

Vanwege het fraaie succes van de voorgaande jaren waarin wij een compilatie over de laatste 10 jaar hadden gemaakt hebben wij ook dit jaar daarop voortgeborduurd. De compilatie 2023 bestaat wederom uit 32 Kerstkaarten, de een nog mooier dan de ander, dus keus genoeg. Hopelijk wordt de verkoop weer net zo'n hit als verleden jaar.

De kaarten zijn verkrijgbaar in ACHT verschillende setjes (A t/m H) van vier kaarten inclusief enveloppen. De prijs van een setje is vijf euro (exclusief verzending).

Bedrijven hebben de speciale mogelijkheid om hun naam en logo en een eigen tekst op de Kerstkaarten te laten drukken. Op elke kaart staat op de achterkant ook wat informatie over onze stichting. Met elke verstuurde Kerstkaart promoot u dus tevens ons project in Colombia!

U kunt de setjes bestellen via Annette Verschure op mobiel nummer 06-23682548 of via haar e-mailadres: annette@aros-de-esperanza.org


Wat is er nu mooier dan een originele Kerstkaart te ontvangen? Die is toch eigenlijk niet te vervangen door een digitale kaart. 

Zie hieronder de afbeeldingen van de acht verkrijgbare setjes. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

Stichting Aros de Esperanza

Rekeningnummer NL25.ABNA.042.74.81.147

info@aros-de-esperanza.org

www.aros-de-esperanza.org
 

 

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl