Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Benefietcursus Excel!

Benefietcursus Excel!

Op zaterdag 31 oktober jl. heeft Edith Verhulst in Amsterdam een zeer gezellige Benefietcursus Excel georganiseerd waarvan de opbrengst naar onze stichting Aros de Esperanza is gegaan. Er waren vijf cursisten (de zesde persoon kon niet aanwezig zijn, maar heeft wel een bedrag gedoneerd). De totale opbrengst van de cursus was maar liefst 600 euro!

Het was een erg leuke middag, waarbij de deelnemers kennismaakten met Aros de Esperanza en Excel, die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben, maar tot een interessante ontmoeting leidde. Mede dankzij Zinzi Stasse, die voor aanvang van de cursus heeft verteld over het doel van Aros de Esperanza en haar bezoek aan Medellin. Zinzi had zelfgemaakt chocoladegebak meegebracht, waardoor de cursisten met voldoende energie aan de cursus konden beginnen.

Na afloop kon elke deelnemer middels een gesloten envelop kenbaar maken welk bedrag ze zouden overmaken, hetgeen leidde tot het geweldige totaalbedrag van 600 euro.  Zie de foto onder.
  

V.l.n.r: Edith, Hanneke, Joyce, Sylvia, Marianne, Martin en Zinzi.

 

Hierbij willen wij Edith Verhulst heel hartelijk bedanken voor het willen organiseren en geven van de Benefietcursus! Ook willen wij Zinzi Stasse heel erg bedanken voor het willen komen vertellen over ons project. En uiteraard willen wij alle cursisten zeer bedanken voor hun prachtige donaties!

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl