Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Cadeautjes voor schoolprestaties

Cadeautjes voor schoolprestaties

Net als verleden jaar hebben ook dit jaar velen van u weer zeer fraaie cadeautjes aan ons geschonken om uit te delen aan onze speelsters ter beloning voor goede schoolprestaties. In de eerste week van december zullen wij elke speelster die over is naar de volgende klas een cadeautje geven. Het schooljaar in Colombia loopt namelijk van februari t/m november.

 

De gedoneerde cadeautjes zijn allemaal weer heel erg mooi. Zo hebben wij dit jaar o.a. de volgende presentjes gekregen: Disney-tassen, rugzakken, voetballen, Disney-sokken, zonnebrillen, Disney-schooletuis, AA Drink bidons, sjaals, Disney-pennen, portemonnees, AA Drink zweetbandjes, Bavaria jurkjes en Disney-schriftjes. Verder hebben wij ongelooflijk veel prachtige sieraden gekregen voor onze speelsters, zoals kettinkjes, armbandjes en oorbellen. Echt geweldig dat we zoveel cadeautjes hebben mogen ontvangen! 

 

 

Overzicht gedoneerde cadeautjes 2012 

 

Het uitdelen van cadeautjes als beloning voor goede schoolprestaties is echt een zeer goedwerkende stimulans voor de speelsters om goed hun best te blijven doen op school. Al het hele jaar vragen onze speelsters namelijk wat ze van ons krijgen mochten ze overgaan naar de volgende klas. 

 

Overzicht gedoneerde sieraden 2012    

 

De meeste van de speelsters leven in grote armoede, dus zijn altijd zeer blij als ze iets krijgen. Uw cadeautjes zijn dan ook een geweldige aansporing voor hen om hun uiterste best te doen op school!  

 

Hierbij willen wij iedereen nogmaals heel hartelijk bedanken voor het doneren van de cadeautjes. 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl