Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Leaguewedstrijden HV-FG

Leaguewedstrijden HV-FG

Dankzij de geweldige toezegging van de MRC-Holland Foundation om ons voor de komende 6 maanden financieel te gaan ondersteunen hebben wij op zaterdag 3 november eindelijk weer leaguewedstrijden kunnen organiseren voor onze speelsters!

 
Speelsters wijken Hato Viejo en Efe Gómez - leagueontmoeting zaterdag 3 november 2012  

 
Vanwege de nodige bezuinigingen hebben we de laatste tijd namelijk helaas veel wedstrijden moeten schrappen. Aan het laten spelen van leaguewedstrijden zitten namelijk nogal wat kosten. Zo zijn alleen al de transportkosten (huur bus) van speelsters naar een leagueontmoeting minstens 70 euro. Ook hebben we scheidsrechterskosten (25 euro), en graag trakteren we onze speelsters altijd op iets te eten en te drinken omdat zij vaak zonder ontbijt naar de wedstrijden komen vanwege hun arme omstandigheden.

 

Door de prachtige steun van MRC-Holland Foundation kunnen we nu elke zaterdag weer leaguewedstrijden gaan organiseren m.b.t. onze eigen basketballeague "La Liga de Esperanza". Deze zaterdag 3 november hebben onze teams van de wijken Hato Viejo en Efe Gómez tegen elkaar gespeeld. De locatie van de wedstrijden was het basketbalveld in de wijk Florida Verde, waar ook ons kantoor staat.

 


 

Alle speelsters waren deze zaterdag zeer blij dat ze weer wedstrijden konden spelen! Deze partijen zijn namelijk echt iets waar ze zich altijd heel erg op verheugen en naar uitkijken.


Andrea (midden, coach wijk Hato Viejo) met enkele van haar speelsters  

Claudia (midden, coach wijk Efe Gómez) met diverse van haar speelsters t/m 12 jaar  


Tegelijkertijd zijn de wedstrijden een geweldig middel voor ons om te bereiken dat onze speelsters zich voorbeeldig blijven gedragen, zowel thuis als op school. Zo hebben wij bijvoorbeeld de regel dat alleen speelsters die goed presteren op school mogen meedoen aan de leaguewedstrijden. Heeft een speelster meer dan 2 onvoldoendes dan mag zij tijdelijk niet deelnemen aan de wedstrijden totdat zij deze onvoldoendes heeft omgebogen in voldoendes.

Geen enkele speelster wil een leaguewedstrijd missen, dus alle meisjes proberen altijd hun uiterste best te doen op school. 

 


 

 

Vlak voor het begin van de leaguewedstrijden op deze zaterdag regende het nog zeer heftig, maar gelukkig stopte de regen rond 07:30. Onze wedstrijden beginnen elke zaterdag stipt om 08:00 dus we hadden veel geluk met het weer.


 

 

Voor de komende zes weken hebben wij reeds voor elke zaterdag leaguewedstrijden geprogrammeerd. Vanaf komende zaterdag 10 november zullen dan ook al onze speelsters weer worden getrakteerd op een ontbijt bestaand uit sinaasappelsap en een "pasteles de pollo" (soort kiptaartjes); een lokale ontbijtlekkernij waarop ze hier in Colombia helemaal dol zijn.

 

Hieronder treft u een verdere selectie aan van ruim 20 overige foto's genomen tijdens de leagueontmoeting tussen onze teams Hato Viejo en Efe Gómez op zaterdag 3 november.

   

 

  

 

 

 

  

 

 

 


 

 

 

 Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl