Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Sponsor ons met 5 euro per maand!

Sponsor ons met 5 euro per maand!

Om iets proberen te doen aan onze huidige slechte financiële situatie gaat Stichting Aros de Esperanza in september met een actie beginnen om vaste maandelijkse donateurs te werven die ons met het bedrag van 5 euro per maand willen gaan steunen. 

Ons doel is om minstens honderd maandelijkse donateurs van 5 euro te werven, zodat wij hierdoor elke maand een stabiele inkomst zouden hebben van vijfhonderd euro.
  

Indien u mee zou willen doen met ons initiatief, dan kunt u op de volgende 2 manieren deelnemen:
 

1. U kunt zelf via uw bank een maandelijkse automatische donatie (incasso) regelen van € 5,- aan Stichting Aros de Esperanza. Ons bankrekeningnummer is 42.74.81.147.
 
 

2. Of u kunt het onderstaande sponsorformulier invullen en dit in een gefrankeerde envelop naar ons opsturen. Klik hier om het formulier te downloaden.

   

Mocht u ons mee willen helpen met het werven van maandelijkse donateurs van 5 euro door bijvoorbeeld onze sponsorformulieren uit te delen op locaties of onder familie, vrienden en kennissen, dan kunt u een e-mail sturen naar info@aros-de-esperanza.org of telefonisch contact opnemen met mevrouw Annette Verschure, voorzitster Stichting Aros de Esperanza, op nummer 06-23682548. Wij zorgen er dan voor dat u voldoende sponsorformulieren en folders over onze stichting in huis krijgt om uit te kunnen delen.

Zie onderaan dit artikel de afbeelding van onze folder (voor-en achterkant). De folder is dubbelzijdig. Mocht u de folder willen printen dan moet u de voor- en achterkant op één zelfde A4-papiervel afdrukken, en dan dubbel vouwen. 
Klik hier om de folder te downloaden.  

 

Tevens kunt u onze folder en sponsorformulier als jpg-bestand vinden op onze facebookpagina, zie: http://www.facebook.com/pages/Stichting-Aros-de-Esperanza/165365240223363     
   

Wij hopen dat u ons wilt helpen door maandelijkse sponsor te worden of door ons te helpen met het zoeken naar nieuwe maandelijkse donateurs. Met uw hulp kunnen we blijven doorgaan met het werken aan een betere toekomst voor kansarme meisjes in de sloppenwijken van Medellín!

 

 

 

 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl