Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Mini-toernooi EJ, FG en P1

Mini-toernooi EJ, FG en P1

Net als op zaterdag 18 augustus hebben wij ook op zaterdag 25 augustus weer een mini-toernooi gehouden tussen de basketbalteams uit drie verschillende wijken van ons. Deze zaterdag hebben onze speelsters van de wijken El Jardín, Efe Gómez en Popular 1 tegen elkaar gespeeld.

 

Helaas was het deze zaterdag voor Colombiaanse begrippen in Medellín heel erg koud en regenachtig, zoals u kunt zien aan de kleding van de speelsters op de onderstaande groepsfoto. Het was "slechts" 15 graden, waar het normaliter altijd rond de 23 graden is in Medellín.

 

 

De wedstrijden vonden plaats in de wijk Popular 1. Door de hevige regen konden we niet alle twee de basketbalvelden in deze wijk gebruiken, waarop we ook altijd onze trainingen houden, maar alleen het basketbalveld binnen een school. Het andere basketbalveld dat we altijd gebruiken (7 minuten per voet van de school vandaan) stond helaas helemaal onder water.

 

 

De regen en kou maakten de pret bij de speelsters er echter niet minder om. Allemaal hebben ze zich opperbest vermaakt tijdens het toernooi. Vooral toen ook nog even heel eventjes de zon doorbrak.

 

  

Het organiseren van mini-toernooien tussen drie verschillende wijken is inmiddels een zeer leuk middel geworden om de sociale integratie tussen de speelsters en wijken nog meer te vergroten. Normaliter organiseren wij altijd leagueontmoetingen tussen de teams uit twee verschillende wijken. 

 

 

Vanwege het succes van de mini-toernooien zitten we nu te denken om hier ook in de maand september mee door te gaan. Zie ook het verslag van het vorige mini-toernooi gehouden op 18 augustus:

http://www.aros-de-esperanza.org/admin.php?act=editid&id=41&actie=edit_id&id=41&koppelid=610   

 

 

Zie hieronder nog 17 andere foto's genomen tijdens het mini-toernooi van 25 augustus.

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl