Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Nieuwe assistentes HV & SP

Nieuwe assistentes HV & SP

In de eerste week van februari hebben wij twee nieuwe assistentes aangenomen: Luisa González en Catalina Lopez. Luisa zal gaan werken in de wijk Hato Viejo waar zij de plaats inneemt van assistente Anyuli. Catalina zal gaan werken in de wijk San Pedro waar zij de plaats inneemt van assistente Yanny.

 

Zowel Anyuli als Yanny kunnen dit jaar door het volgen van een nieuwe studie niet assisteren bij onze trainingen. Wij zijn echter zeer blij voor hen dat zij een mooie studiekans hebben gekregen en daarin doorgaan! Eén van de doelstellingen van Aros de Esperanza is namelijk het stimuleren van studeren.

 

Een andere doelstelling van Aros de Esperanza is om, indien mogelijk, speelsters door te laten schuiven naar posities binnen onze organisatie zoals bijvoorbeeld assistent-coach. Wij zijn dan ook zeer blij om te vermelden dat onze nieuwe assistente Luisa één van onze eigen speelsters is, die al sinds de eerste dag (1 mei 2008) deelneemt aan ons basketbalprogramma in de wijk Hato Viejo.

 

Ondanks haar nog jonge leeftijd (vijftien jaar) is Luisa een zeer gemotiveerd en ijverig persoon, zowel op school als thuis, waardoor we hebben besloten om haar de kans te geven als assistent-coach. Luisa zal gaan assisteren bij de trainingen van de leeftijdsgroep 8 t/m 10 jaar.

 

Luisa (links) en coach Andrea, wijk Hato Viejo

 

In de wijk San Pedro waren onze speelsters helaas nog te jong om nu al assistent-coach te kunnen worden. Hierom hebben wij Catalina aangenomen. Catalina is achttien jaar en zeer sportief. Zo gaat zij elke dag om zes uur 's ochtends een uurtje joggen. Catalina zal in de wijk San Pedro samen gaan werken met onze coach Karina.

 

Catalina (links) en coach Karina, wijk San Pedro


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl