Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Oprichting Monitoring Team

Oprichting Monitoring Team

Ondanks alle zware tijden m.b.t. de coronacrisis zetten wij onverminderd vaart m.b.t. ons doel om onze lokale staf geheel te laten bestaan uit meiden die zijn voortgekomen uit ons eigen project. Zo hebben wij in februari een Monitoring Team gecreëerd bestaande uit 3 dames die al bijna 10 jaar deelnemen aan ons project en inmiddels 19 en 20 jaar oud zijn.
De creatie van dit team is een win-win situatie. Ten eerste gaat dit team alle activiteiten van ons project in de gaten houden of alles verloopt zoals het moet gaan. De stad Medellín is bijzonder groot dus Guido kan niet overal tegelijkertijd zijn om te kijken of bijvoorbeeld de lokale staf netjes op tijd ergens begint. En ten tweede is het idee dat de meiden met hun salaris bij ons project de kosten van een opleiding van een universiteit kunnen gaan betalen.

Het voornaamste doel van ons project is namelijk om de meisjes te blijven stimuleren om een zo goed mogelijke opleiding te gaan volgen. Intellectueel zijn de meisjes allemaal zeer slim, maar het ontbreekt hen en hun families simpelweg aan financiële middelen om zich in te schrijven voor een goede universiteitsopleiding.

De creatie van het Monitoring Team is mogelijk geworden door de prachtige steun van Stichting van Hoogdal Jansen. Wij zijn Mr. Frederik Moorman van Kappen en Mr. Camiel van den Eijnden hiervoor ontzettend dankbaar. Helemaal gezien het feit dat 2020 nogal een erg zwaar jaar voor ons was.  

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl