Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Registratie is eindelijk rond!

Registratie is eindelijk rond!

Aros de Esperanza is zeer verheugd om te vermelden dat ons registratieproces bij het Colombiaanse Ministerie van Binnenlandse Zaken en Justitie eindelijk succesvol is afgerond! Op dinsdag 21 februari hebben wij alle officiële papieren ontvangen van onze advocaat. Ruim anderhalf jaar zijn we bezig geweest met de registratieprocedure, dus we zijn erg blij dat dit nu achter de rug is!

 

Nu onze registrering rond is mogen we eindelijk fondsen gaan zoeken in zowel Colombia als alle andere landen buiten Nederland. Wij hebben dan ook al een lange lijst van instellingen die we graag willen gaan benaderen met financiële steunaanvragen, zodat we hopelijk in de toekomst niet meer geheel afhankelijk zullen zijn van donaties uit alleen Nederland.

 

Zo willen we bijvoorbeeld niet alleen bedrijven en instellingen gaan benaderen in Colombia, maar ook instellingen in de Verenigde Staten zoals High Schools, Colleges en Universiteiten die basketbal hoog in het vaandel hebben staan. En natuurlijk ook de Amerikaanse basketbalorganisatie WNBA, de professionele basketbaltak voor vrouwenteams in Amerika.

 

Voordat we echter kunnen beginnen met het zoeken naar fondsen in deze landen moeten we ons eerst nog registreren bij de Colombiaanse BTW-instantie, genaamd DIAN. Dit is een vereiste na het verkrijgen van de registratie. En het BTW-nummer is weer een vereiste om een Colombiaanse bankrekening te mogen openen.

 

De verwachting is dat de aanvraag van een lokaal BTW-nummer en daarna het openen van een lokale bankrekening niet al te lang in beslag zal gaan nemen. Hopelijk zijn deze twee stappen eind maart al rond. En hopelijk kunnen we in de maand april dan al de eerste donaties van Colombiaanse particulieren en instellingen tegemoet zien.

 

 

 

 

 

 

 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl