Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Verslag Aros tennistoernooi

Verslag Aros tennistoernooi

Afgelopen zaterdag 17 maart heeft het eerste Aros de Esperanza Dubbel Tennistoernooi plaatsgevonden. Het toernooi is zeer succesvol en gezellig verlopen! In totaal namen er maar liefst 44 personen aan deel, dat plaats vond op de tennisbanen van het TopSpin Centre in Zwijndrecht.

 

 

 

 

 

Uiteraard werd er niet alleen maar getennist op deze fraaie zaterdagavond, maar ook lekker gezellig geborreld en nagepraat over de gespeelde wedstrijden.

 

 

 

 

Het tennistoernooi werd muzikaal zeer sfeervol opgeluisterd door het Jazz Quartet "Feel Good"! 

 

 

Speciaal voor deze avond had het Jazz Quartet 21 nummers op hun playlist gezet.   

  

 

Het Jazz Quartet "Feel Good" speelde geheel belangeloos op deze avond. Hierbij willen wij hen zeer hartelijk bedanken voor deze mooie geste. Mocht u dit Jazz Quartet willen boeken voor een leuke feestavond of een CD van hen willen bestellen, dan kunt u contact opnemen met Henk Kok: 078-61261242.  

 

Dankzij het groot aantal deelnemers heeft het toernooi in totaal €550,- opgebracht aan inschrijfgeld en donaties! Hierbij willen wij alle deelnemers heel hartelijk bedanken voor hun deelname en geldelijke steun!

 

Het bedrag van €550,- zal in zijn totaal naar ons basketbalproject in Colombia gaan. Met de opbrengst zullen we o.a. onze speelsters van de wijk El Jardín uitnodigen naar een pretpark met zwembaden. De speelsters van El Jardín hebben dit uitje namelijk verdiend vanwege hun geweldige verbetering in sociaal gedrag over de laatste 2 maanden.

 

Ook willen wij hierbij het TopSpin Centre Zwijndrecht heel hartelijk bedanken voor het gratis beschikbaar stellen van de tennisbanen.

 

Aangezien het toernooi geweldig is verlopen hopen we dat het een jaarlijks terugkerend evenement zal gaan worden. Hopelijk zien we alle deelnemers dan ook weer terug op ons tweede Aros de Esperanza Dubbel Toernooi in 2013!

 

Zie hieronder nog een aantal foto's van deze zeer gezellige avond.

 

  

 

 

 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl