Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Verslag trip Spelen – 21 maart

Verslag trip Spelen – 21 maart

Ook onze tweede trip naar de Spelen is geweldig verlopen! Met de speelsters en familieleden uit de wijken Blanquizal en Efe Gomez zijn we naar de vrouwelijke basketbalwedstrijd Venezuela-Brazilië geweest.

   

 

In totaal waren we aanwezig met 65 speelsters en 41 ouders. Bijna een geheel tribunevak was gevuld met alleen maar speelsters van Aros de Esperanza en hun familieleden!

 

 

Alle speelsters en familieleden hadden een super gezellige tijd. Zo wilden de speelsters na afloop van de wedstrijd zelfs langer blijven om ook een deel van de 2e wedstrijd (Paraguay-Chili) mee te maken!

 

 

Met de teams uit de wijk Blanquizal zijn we dus bijna 3 kwartier langer gebleven om de helft van die wedstrijd mee te pikken, waarna we echt naar huis moesten vanwege de veiligheidssituatie in die wijk.

 

 

De teams uit de wat stabielere wijk Efe Gomez kregen zelfs toestemming van hun aanwezige ouders om tot 21:00 te blijven om zo ook de wedstrijd Colombia-Ecuador mee te kunnen maken. 

 

De enige smet op de dag was de lange wachttijd om het stadion in te kunnen. Vandaag hebben we namelijk maar liefst anderhalf uur in de rij moeten staan (in de brandende zon) en kwamen maar net in aanmerking voor entreekaartjes. De mensen achter ons kwamen al niet meer naar binnen. Voor de jongere speelsters en sommige meegekomen (groot)ouders was dit haast echt niet te doen, het was ruim 30 graden!

 

Daar de kans groot is dat we voor het mannelijke basketbaltoernooi over de 2 uur in de rij moeten gaan staan om met onze speelsters naar binnen te kunnen komen, hebben we maar besloten deze wedstrijden niet te gaan bezoeken met onze speelsters.

 

Morgen (maandag 22 maart) gaan we opnieuw naar de Spelen. Deze keer gaan we met de oudere speelsters (11 t/m 14 jaar) uit de wijk Hatoviejo en hun familieleden, en zullen de vrouwelijke basketbalwedstrijd Ecuador-Venezuela bijwonen. Vanwege de grote reistijd van de wijk Hatoviejo naar het stadion kunnen we helaas geen jongere speelsters uit de wijk meenemen, omdat we voor hen te laat in de avond terugkomen na afloop van de wedstrijd.


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl