Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Angelina weer naar school!

Angelina weer naar school!

Wij zijn zeer blij om te kunnen vermelden dat het ons op dinsdag 7 mei eindelijk is gelukt om onze speelster Angelina Higuita van de wijk El Jardín weer terug naar school te krijgen! In december 2012 was Angelina namelijk in de 4e klas blijven zitten en vervolgens door haar moeder in januari van school af gehaald omdat ze haar schooltaken om alsnog over te kunnen gaan naar de 5e klas niet had gemaakt.

 
Om deel te kunnen nemen aan ons sociaal basketbalproject is elke speelster echter verplicht om naar school te gaan. Het overhalen van zowel Angelina als haar moeder om haar weer terug naar school te laten gaan was niet echt gemakkelijk, vandaar dat het even geduurd heeft voordat zij eindelijk hiermee akkoord waren.

 

De oude school van Angelina werkte op hun beurt echter ook niet echt mee om haar weer op school aan te nemen, want uit het gesprek door Guido met de schooldirectrice bleek dat Angelina nogal een belhamel was geweest en de school haar daardoor niet meer terug wilde. Gelukkig bleek een andere school wel bereid om Angelina aan te nemen na een gesprek van Guido met de schooldirectie, alsmede na de uitvoerige belofte van Angelina om zich deze keer wel goed te blijven gedragen en haar huiswerk te blijven maken.

 

Ook zullen wij wekelijks de progressie van Angelina gaan monitoren. Mocht Angelina namelijk wederom een misstap gaan maken dan moet zij helaas uit ons basketbalproject vertrekken.

 

Angela is echter zeer blij dat ze nu weer terug op school is, want in de laatste maanden heeft ze ervaren dat het de hele dag doelloos rondhangen op straat niet zo rooskleurig is gebleken als ze dacht dat het zou zijn in januari.

 

Om Angelina extra te stimuleren hebben we op dinsdag 7 mei ook gelijk o.a. alle benodigde schriften, pennen en kleurpotloden voor haar gekocht. Ook hebben we reeds voor haar een schooluniform (m.b.t. gymles) gekocht. Zie de onderstaande foto's. En tevens zullen wij ook voor haar nog een dagelijks schooluniform (rok en shirt) gaan aanschaffen.

 

Hierbij wensen wij Angelina veel succes op haar nieuwe school!

 

 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl