Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Uitje staf Aros de Esperanza

Uitje staf Aros de Esperanza

Op dit moment wordt in Colombia het WK voetbal gehouden voor mannelijke teams t/m 20 jaar. Medellín is één van de steden waar voetbalwedstrijden van dit WK wordt gespeeld. Vanwege het WK is het voetbalstadion in Medellín volledig gerenoveerd. Het stadion is echt schitterend geworden!

 

Medellín heeft nu de beschikking over zeer moderne en mooie sportfaciliteiten in alle sporttakken. In 2010 waren namelijk reeds nieuwe sportstadions gebouwd voor alle andere takken van sport dan voetbal, vanwege de Zuid-Amerikaanse Spelen die in maart 2010 in Medellín werden gehouden.

 

Gerenoveerde voetbalstadion van Medellín

 

Als beloning voor al hun uitstekende werk hebben we op woensdag 17 augustus al onze coaches en assistentes uitgenodigd voor de halve finale van het WK, Frankrijk-Portugal, die werd gespeeld in Medellín. Elke drie maanden organiseert Aros de Esperanza een sociaal uitje voor haar staf in Medellín om gezellig samen te zijn en zo het teamgevoel te versterken.

 

Halve finale WK voetbal t/m 20 jaar, Frankrijk-Portugal, gehouden in Medellín

 

Al onze coaches en assistentes hadden het enorm naar hun zin in het stadion. Voor sommige coaches en assistentes was het pas de eerste keer in hun leven dat ze het voetbalstadion in Medellín bezochten.

 

Aanwezige staf Aros de Esperanza. Achterste rij, v.l.n.r.: Amanda (coach), Jesica (assistente), Karina (coach), Guido, Claudia (coach), Andrea (projectcoördinatrice & coach), Liliana (coach) en Maria (assistente). Voorste rij: Alejandra (links) en Anyuli (allebei assistente).

 

Helaas konden vanwege studieverplichtingen onze assistentes Leidys, Luisa en Mairena de wedstrijd niet bezoeken. Voor hen zullen we binnenkort wat anders proberen te organiseren.

 

Tweede helft van Frankrijk-Portugal. Frankrijk in de blauwe shirts

 

De wedstrijd werd met 2-0 gewonnen door Portugal.


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl