Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

20-4Meer schoolkleding 2023 gekocht
3-4Schoolkleding geregeld 16 meisjes
17-3Extra medailles klaar
24-2Donatie kleding door Noortje
31-1Bezoek Noortje aan wijk San Pedro
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Trip winnende teams Eindtoernooi

Trip winnende teams Eindtoernooi

Op zaterdag 25 januari zijn we met de winnende teams van ons Eindtoernooi 2013 (gespeeld in december jl.) en hun ouders naar het spectaculaire waterpretpark "Parque de las Aguas" gegaan. De prijs voor de kampioensteams van ons jaarlijks Eindtoernooi is namelijk altijd een gratis trip naar dit geweldige recreatiepark.  

Het waterpretpark "Parque de las Aguas" ligt bijna een uur buiten Medellín en is vanwege de hoge entreeprijs (ruim 4 euro) en grote reisafstand iets waar de deelnemende meisjes aan ons project nooit naar toe kunnen gaan. 
 
De meisjes van de winnende teams waren dan ook zeer verheugd dat ze eindelijk dit waterpretpark konden gaan leren kennen, wat voor hun echt één van hun dromen is, want dit park is echt zeer bekend in heel de regio Medellín.   

 

Tijdens de prijsuitreiking m.b.t. ons jaarlijks Eindtoernooi krijgen de winnende teams altijd winnarescheques met daarop de uitnodiging naar het pretpark. Traditioneel poseren de meisjes daar elk jaar maar al te graag mee bij de ingang van het "Parque de las Aguas". 
   

 

 

 

De trip naar dit recreatiepark is een geweldige motivatie voor al de deelnemende meisjes aan ons project om nog harder hun best te doen, en zich goed te blijven gedragen, zowel binnen ons project als op school, want al onze teams die niet gewonnen hadden tijdens het Eindtoernooi 2013 waren zeer jaloers op de teams die wel gewonnen hadden en dus naar dit pretpark mochten. Om mee te mogen doen aan ons project is een meisje echter verplicht om naar school te gaan, en daar tevens haar uiterste best te doen, plus zij moet zich overal goed gedragen. 

Zoals u zich kunt voorstellen hebben de meisjes zich uitstekend vermaakt in alle fantastische attracties van dit zeer groot en mooi waterpretpark!
Zie hieronder 11 foto's van deze erg mooie dag. 
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl