Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  1e schoolrapporten van het jaar

1e schoolrapporten van het jaar

Altijd een zeer leuke tijd is het verzamelen van de schoolrapporten van de deelnemende meisjes aan ons project. Elk kwartaal moeten de meisjes namelijk een fotokopie van hun rapport inleveren bij ons. Alle schoolresultaten worden nauw in de gaten gehouden om te kijken hoe het iedereen vergaat op school en wie er bijles nodig heeft en wie er in aanmerking komt voor Engelse les.

Toen we begonnen met ons project wilde de meeste deelnemende meisjes nooit hun rapport inleveren omdat ze altijd zeer veel onvoldoendes hadden en zij wisten dat wij slechts maximaal 2 onvoldoendes toestaan. Meer dan 2 onvoldoendes betekent namelijk dat ze tijdelijk geen wedstrijden mogen spelen totdat ze de onvoldoendes hebben opgehaald.

 

Tegenwoordig is het geheel de omgekeerde wereld. Zodra de schoolrapporten uitgedeeld zijn op school komen de meisjes gelijk vol trots rennend naar de training om hun rapport te tonen. Vrijwel niemand die momenteel deelneemt aan ons project heeft nameljk nog meer dan 2 onvoldoendes. Zo ook Hillary. Zij kwam vol trots in april naar Guido toe rennen op een training om haar 1e tussentijds schoolrapport van het jaar te laten zien (het schooljaar start in Colombia namelijk eind januari/begin februari). Zie onderstaande foto.

 

 

Helaas is er momenteel een landelijke schoolstaking aan de gang in Colombia, waardoor sommige scholen nog niet toe gekomen zijn aan het uitdelen van de 1e tussentijdse schoolrapporten van het jaar. Van veel deelnemende meisjes aan ons project ontbreekt dus nog dit 1e rapport. Hopelijk is de staking snel over zodat wij onze bijlessen kunnen gaan starten. Deze lessen baseren wij namelijk op de 1e tussentijdse schoolrapporten. En ook baseren wij op deze rapporten wie mag deelnemen aan onze Engelse lessen. De meisjes met het beste rapport krijgen namelijk voorrang bij het verkrijgen van een plek in de Engelse les. 

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl