Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  PR-steun Wisse Kommunikatie

PR-steun Wisse Kommunikatie

De Stichting Aros de Esperanza is zeer verheugd om te kunnen melden dat Wisse Kommunikatie ons op pro deo basis zal gaan ondersteunen met PR-activiteiten.

 

Wisse Kommunikatie is een full service communicatieadviesbureau, gespecialiseerd in corporate communicatie en public relations (PR). Wisse Kommunikatie is in 1982 opgericht in Arnhem. Zij ondersteunen haar opdrachtgevers al bijna 30 jaar bij de professionalisering van de communicatie en het zichtbaar maken van de organisatie. Voor meer informatie over Wisse Kommunikatie zie hun website: www.wisse-worldcom.nl

 

Wisse Kommunikatie zal onze stichting en ons sociaal basketbalproject in Medellín landelijk onder de aandacht gaan brengen in Nederland, wat hopelijk zal leiden tot een grotere naamsbekendheid en daardoor meer inkomsten uit donaties. Wij zijn heel erg blij met de fantastische steun van Wisse Kommunikatie want wij kunnen hun hulp zeer hard gebruiken. 

 

Wisse Kommunikatie zal ons niet alleen gaan helpen met PR in Nederland, maar zal tevens ook haar contacten aanspreken in Colombia en de Verenigde Staten. Per september willen we namelijk in deze twee landen ook actief aan fondsenwerving gaan doen.

 

Hierbij willen wij Wisse Kommunikatie heel hartelijk bedanken voor hun prachtige geste om geheel belangeloos onze stichting te gaan ondersteunen op PR-gebied. Speciaal willen wij de heer Serge Beckers en mevrouw Sofie Angevaare bedanken voor hun geweldige steun en inzet.


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl