Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Feestelijke jaarafsluiting - dag 1

Feestelijke jaarafsluiting - dag 1

Als feestelijke jaarafsluiting hebben wij ook dit jaar weer al onze speelsters en hun familie uitgenodigd naar een pretpark met zwembaden. Deze keer hebben we gekozen om naar het recreatiepark Juan Pablo Segundo in Medellín te gaan.

 

Aangezien wij in het laatste jaar zeer gegroeid zijn is het logistiek gezien (en vanwege de veiligheid) niet meer mogelijk om alle speelsters uit onze 8 wijken tegelijkertijd uit te nodigen. Daarom hebben wij dit jaar de feestelijke afsluiting verdeeld over 2 dagen: woensdag 14 en donderdag 15 december.

 

Hierbij het verslag van de feestelijke jaarafsluiting van woensdag 14 december. Het verslag van donderdag 15 december zal morgen op onze site worden gezet.

 

Deze dag hadden wij de speelsters en hun familie uit onze wijken Blanquizal, 8 de Marzo, San Pedro en Cristo Rey uitgenodigd. Zoals altijd hebben wij al onze speelsters gratis vervoerd. Voor dit vervoer hadden wij grote schoolbussen ingehuurd.

 

Aankomst speelsters wijk Blanquizal

 

Dankzij een overleg met de gemeente van Medellín mogen al onze speelsters en hun familie op zowel woensdag als donderdag gratis naar binnen! Hier zijn wij de gemeente zeer dankbaar voor want hiermee besparen wij een zeer groot bedrag dat wij anders kwijt waren geweest aan de vele entreekaartjes voor iedereen.

 

Op weg naar de ingang

 

Zoals u zich kan voorstellen hadden alle speelsters er zeer veel zin. Zo hadden bijvoorbeeld veel speelsters hun badmuts al opgedaan voordat we binnen waren! 

 

Speelsters wijk 8 de Marzo  

 

Voordat wij naar binnen mochten moesten we ongeveer 45 minuten in de rij wachten.

 

Onze speelsters in de wachtrij

 

Deze wachttijd kon de pret onder onze speelsters echter niet drukken. Allemaal hadden ze de grootste lol tijdens het wachten.

 

 

Het park Juan Pablo Segundo is vernoemd naar Paus Johannes Paulus de 2e. Paus Johannes had namelijk in juli 1986 Colombia bezocht als gevolg van de grote natuurramp in Armero waarbij ruim 20.000 mensen in deze stad omkwamen door een vulkaanuitbarsting.

 

Het recreatiepark draagt niet alleen de naam van de Paus, ook staat er na de ingang een standbeeld van hem samen met de vlag van Colombia. 

 

Deel van onze speelsters poserend bij standbeeld van Paus Johannes Paulus de 2e

 

Amper binnen of onze eerste speelsters gooiden zichzelf al in de kleine peuterzwembaden, nog voordat deze zwembaden officieel geopend waren!

 

 

Het recreatiepark Juan Pablo Segundo is zeer groot en heeft diverse leuke zwembaden. Zo heeft het park bijvoorbeeld een zwembad met een waterglijbaan in de vorm van een inktvis.

 

Inktvisglijbaan

 

Deze inktvisglijbaan vonden onze speelsters echt fantastisch.

 

 

Bijna de hele dag zijn de speelsters in dit zwembad geweest. 

 

 

 

Het park heeft ook een groot golfslagbad.   

 

 

Om het half uur werd dit golfslagbad aangezet, waarna al onze speelsters vanuit het hele park naar dit bad snelden om zich in de golven te vermaken.  

 

 

 

Voor vrijwel alle speelsters was het de eerste keer dat ze dit park bezochten. 

 

 

Het was dan ook een zeer geslaagde jaarafsluiting waarbij iedereen zich uitstekend heeft vermaakt. 

 

Speelster Kelly & assistente Jessica - wijk Blanquizal

 

Coach Karina (links) & coördinatrice Andrea  

 

 

 

 

Morgen (donderdag 15 december) gaan wij met onze speelsters en hun familie uit onze andere 4 wijken het recreatiepark bezoeken (wijken Hato Viejo, Efe Gómez, Popular Uno en El Jardín). Hopelijk wordt het weer net zo'n geslaagde dag als vandaag.


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl