Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Officieel basketbaluniform gekozen!

Officieel basketbaluniform gekozen!

Zoals bericht in september zijn we begonnen met het kiezen van een officieel basketbaluniform voor onze speelsters dankzij de prachtige inzamelingsactie van Anna Caspersen en Guus de Hoog.

Op zaterdag 22 september had onze projectcoördinatrice Andrea samen met de speelsters t/m 16 en 18 jaar van de wijk Hato Viejo 15 verschillende uniformen getest. Na deze tests waren er 8 uniformen overgebleven, waarvan de speelsters vonden dat die het lekkerste zitten, zie foto onder.

 

 

Wij zijn zeer blij om te kunnen vermelden dat we inmiddels uit deze 8 overgebleven uniformen ons officieel basketbaluniform hebben gekozen. Unaniem hebben onze coaches gekozen voor zowel de stof als ontwerp van het uniform geheel links op de groepsfoto boven. Plus zie ook de foto onder.

 

 

Verschillende kleermakers hebben reeds van ons de opdracht gekregen om aan de hand van ons gekozen uniform 8 dezelfde proefuniformen te gaan maken, in 8 verschillende kleuren. Elke wijk van ons gaat namelijk in haar eigen kleur spelen. Hopelijk kunnen we eind november al foto's van deze proefuniformen weergeven op onze website.

Onze speelsters zijn inmiddels allemaal al officieel op de hoogte gebracht van het feit dat ze eindelijk echte uniformen gaan krijgen om wedstrijden in te spelen en zijn helemaal door het dolle van blijdschap!


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl