Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Cadeautjes voor onze speelsters

Cadeautjes voor onze speelsters

Dit jaar hebben velen van u zeer fraaie cadeautjes aan ons geschonken om uit te delen aan onze speelsters. Deze cadeautjes zullen wij de komende weken gaan gebruiken als beloning voor goede schoolprestaties. Elke speelster die over is naar de volgende klas krijgt een cadeautje. In december eindigt in Colombia namelijk het schooljaar, dat van februari t/m november loopt.

 

De gedoneerde cadeautjes zijn allemaal erg mooi. Zo hebben wij bijv. van de stichting Destino grote sporttassen gekregen en een donatie om ruim 50 paar gymschoenen te kopen. Tevens hebben wij van een heleboel particulieren o.a. zeer mooie rugzakken, sleutelhangers, zaklantaarntjes, zijden sjaals, luxe pennen,  leren schrijfmappen en blocnotes met zelfklevende memo's gekregen. Verder ook nog de leuke meisjescadeaus zoals haarspeldjes, armbandjes, kettinkjes, portemonnees, Disney sokken, stickers en ballonnen. Kortom, te veel om op te noemen allemaal.

 

Overzicht gedoneerde cadeautjes

 

Het uitdelen van cadeautjes als beloning voor goede schoolprestaties is echt een zeer goedwerkende stimulans voor de speelsters om goed hun best te blijven doen op school. Al het hele jaar vragen onze speelsters namelijk wat ze van ons krijgen mochten ze overgaan naar de volgende klas.

 

De gymschoenen (53 paar) gekocht dankzij donatie Stichting Destino

 

De meeste van de speelsters leven in grote armoede, dus zijn altijd zeer blij als ze iets krijgen. Uw cadeautjes zijn dan ook een geweldige aansporing voor hen om hun uiterste best te doen op school!

 

Hierbij willen wij iedereen nogmaals heel hartelijk bedanken voor het doneren van de cadeautjes.   


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl