Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Statiegeldbox MCD Barendrecht

Statiegeldbox MCD Barendrecht

Op vrijdag 10 augustus hebben wij een statiegeldbox mogen plaatsen bij de MCD supermarkt in Barendrecht (Marijkesingel 18). Hiermee zijn wij zeer blij want momenteel zit Stichting Aros de Esperanza heel erg krap bij kas.

 

Ons banksaldo is namelijk inmiddels geslonken tot nog maar € 3.000,-. Met een maandelijkse vaste uitgave van rond de € 1.400,- voor alleen al de salariskosten van onze 14 Colombiaanse vrouwelijke coaches hebben we nu dan ook zeer dringend nieuwe fondsen nodig om met ons project door te kunnen blijven gaan.

 

Alle gedoneerde statiegeldbonnetjes zullen in zijn geheel naar ons sociaal basketbalproject in Medellín gaan. Hopelijk zullen veel klanten van de MCD supermarkt ons gaan steunen via het doneren van hun statiegeld.

  

Hierbij willen wij dhr. Martijn Bresser, filiaalmanager MCD supermarkt Barendrecht, heel hartelijk bedanken voor het mogen plaatsen van de statiegeldbox. Ook willen wij Stichting Destino, en speciaal hun voorzitter dhr. Onno Hoogendijk, heel erg bedanken voor het regelen met dhr. Bresser dat wij een statiegeldbox mochten plaatsen.

 

 

Dhr. Martijn Bresser (links, filiaalmanager MCD supermarkt Barendrecht) en Guido Broekhuizen (oprichter Aros de Esperanza) samen met de statiegeldbox


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl