Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

20-10Statiegeld doneren AH Brielle
20-4Meer schoolkleding 2023 gekocht
3-4Schoolkleding geregeld 16 meisjes
17-3Extra medailles klaar
24-2Donatie kleding door Noortje
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Instroom van onderaf

Instroom van onderaf

Zoals ook vermeld in het artikel Deelneemster van de Maand m.b.t. april 2016 heeft ons project momenteel te maken met een grote instroom van meisjes van onderaf, oftewel in de jongste leeftijdscategorie. Veel zusjes in de leeftijd van 5, 6 of 7 jaar van meisjes die al meedoen aan ons project horen al de verhalen over onze activiteiten en willen daarna ook heel graag deel uit gaan maken van onze stichting.

Officieel moet je dus minimaal 8 jaar zijn om aan ons project deel te mogen nemen, maar als een meisje dat jonger dan 8 jaar is al een relatief redelijke lengte heeft, of goede motorische vaardigheden waardoor zij zonder problemen mee kan doen aan ons kernprogramma Basketbaltrainingen, dan mag zij gewoon mee doen aan ons project. De moeders zijn dan heel erg blij want al maanden lang hebben hun jongste dochters namelijk elke dag aan hen lopen vragen of ze mee mogen doen aan ons project. 

Meer deelnemende meisjes aan ons project brengen echter ook meer kosten met zich mee. Dus hopelijk blijven wij genoeg donaties ontvangen om alles in goede banen te kunnen blijven leiden. Op onderstaande foto zie je ons "probleem" goed, vrijwel allemaal meisjes t/m 8 jaar van 2 wijken die er dit jaar bijgekomen zijn. 
  

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl