Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

20-10Statiegeld doneren AH Brielle
20-4Meer schoolkleding 2023 gekocht
3-4Schoolkleding geregeld 16 meisjes
17-3Extra medailles klaar
24-2Donatie kleding door Noortje
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Verslag Liga - 5 december

Verslag Liga - 5 december

Ondanks dat het volop regenseizoen is in Medellín, hebben we over geluk echt niet te klagen. Elke keer als we een leaguewedstrijd organiseren dan lijkt het wel of de weergoden ons een handje helpen door de regen even te laten stoppen.

 

Gisteren (zondag 5 december) hadden we de league-ontmoeting tussen de teams van onze wijken “Popular Uno” en “Blanquizal” georganiseerd en het was zowaar een stralende dag met zon!

 

 

De wedstrijden werden gespeeld op onze trainingslocatie in de wijk Popular Uno. Deze locatie heeft 2 basketbalvelden, dus we konden steeds 2 wedstrijden tegelijkertijd laten spelen.

 

 

 

Om de belangrijkheid van integratie extra te benadrukken, hebben we ook enkele wedstrijden gespeeld met teams die bestonden uit een mix van speelsters uit beide wijken.

 

Dit verliep echt fantastisch. Waar speelsters aan het begin van ons project nog weigerden om zelfs maar met hun eigen teamspeelsters sociaal om te gaan, zie je nu dat de speelsters uit alle wijken zeer vriendschappelijk en sociaal omgaan met speelsters uit de andere wijken.

 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl