Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Leaguedag Hato Viejo - Popular 1

Leaguedag Hato Viejo - Popular 1

Op zaterdag 29 juni heeft de leagueontmoeting plaatsgevonden tussen onze teams van de wijken Hato Viejo en Popular 1 m.b.t. onze eigen basketballeague "La Liga de Esperanza", de League van Hoop. 

 

Voor onze teams van de wijk Hato Viejo (behalve team t/m 8 jaar) was het een zeer speciale dag, want op deze dag was het de eerste keer dat ze hun wedstrijden in officiële basketbaluniformen gingen spelen! Zie ook ons nieuwsartikel: http://www.aros-de-esperanza.org/index.php?pageid=227&userid=212&nieuwsid=823 

    

Voordat we echter nog maar met ons traditioneel ontbijt en het maken van de groepsfoto's konden beginnen waren onze speelsters allemaal al zelf begonnen met het basketballen, wat een zeer leuk gezicht was om te zien.

 

 

 

Om 08:30 begonnen we de dag officieel met het maken van de groepsfoto's van de teams van Hato Viejo en Popular 1 tezamen.   

 

 

 

 

 

Na het maken van de groepsfoto begonnen we met het uitdelen van ons traditioneel gratis ontbijt aan al onze speelsters.   

 

 

 

 

 

Het gratis ontbijt wordt door onze speelsters heel erg gewaardeerd. Iedereen zit altijd lekker te smullen!

 

 

 

 

 

 

 

Na het ontbijt spraken de coaches van Hato Viejo en Popular 1 hun speelsters allemaal toe met de laatste instructies voor de dag, waarna we konden beginnen met de wedstrijden. 

 

 

 

Als eerste wedstrijd van de dag werd de wedstrijd t/m 12 jaar gespeeld. Hato Viejo in hun gloednieuwe basketbaluniformen; Popular 1 in het rood.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als tweede wedstrijd van de dag werd de wedstrijd gespeeld door de gecombineerde teams t/m 8 en t/m 10 jaar. Voor het team Hato Viejo t/m 8 jaar moeten we nog basketbaluniformen laten maken, dus deze dag speelde het gecombineerde team nog in hesjes. Hato Viejo in blauw; Popular 1 in rood.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor de derde wedstrijd van de dag (wedstrijd t/m 14 jaar) hadden we ook een derde team uitgenodigd, namelijk het basketbalteam van een lokale basketbalvereniging genaamd Dragones. Elk team heeft 2 periodes van 10 minuten tegen elk van de andere teams gespeeld. Het team van Hato Viejo speelde in hun nieuwe uniformen, Popular 1 in het rood en Dragones in hun uniformen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als vierde en laatste wedstrijd van de dag werd de wedstrijd t/m 16 jaar gespeeld tussen de teams van Hato Viejo en Dragones. Onze wijk Popular 1 heeft namelijk nog geen compleet team t/m 16 jaar.      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als afsluiting van deze mooie dag hebben wij alle speelsters zoals gewoonlijk ook getrakteerd op een gratis lunch, waarna vervolgens iedereen zeer tevreden op huis aanging na wederom een fantastische leaguedag.

 

 

 

 

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl