Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  1 mei-gift BNN-VARA!

1 mei-gift BNN-VARA!

Op donderdag 21 augustus hebben wij van de Omroepvereniging BNN-VARA de prachtige 1 mei gift van 1.800 euro gekregen om daarmee nieuwe basketballen te kunnen gaan kopen. Wij zijn hier heel erg blij mee want onze huidige basketballen zijn namelijk zo goed als geheel versleten, waardoor zij alle kanten opstuiteren, behalve de goede. Dankzij deze schitterende gift van de BNN-VARA, en de mooie inzamelingsactie van Zinzi Stasse en Samantha Damude in april jl., kunnen wij nu heel veel nieuwe basketballen gaan kopen!

De 1 mei-gift is (sinds 1992) van oorsprong een jaarlijkse gift van de VARA-organisatie die mogelijk werd door de bereidheid van het personeel de tot dan traditioneel vrije Dag van de Arbeid (1 mei) in te leveren. Per 1 januari 2014 wordt de 1 mei-gift gecontinueerd binnen de fusieorganisatie BNN-VARA. Uit het budget van de 1 mei-gift worden elk jaar giften toegekend aan binnen- of buitenlandse organisatie die het bevorderen van de medemenselijkheid en/of het bestrijden van menselijk leed tot doel hebben. 

Hierbij willen wij iedereen van de BNN-VARA heel hartelijk bedanken voor hun fraaie gift. En met name willen wij de heer Niels Kleverlaan van de BNN-VARA, alsmede het bestuur van Stichting Destino, bedanken voor het voordragen van ons project bij de BNN-VARA.

Momenteel verblijft Guido Broekhuizen, de oprichter van Aros de Esperanza, in Nederland tot eind oktober. Zodra hij terug in Colombia is zal hij echter gelijk de nieuwe basketballen gaan bestellen. Na ontvangst zullen wij er dan meteen leuke foto's mee gaan maken met de deelnemende meisjes aan ons project om iedereen bij de BNN-VARA, en de donateurs aan Zinzi en Samantha, te kunnen laten zien dat hun geld goed is besteed.Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl