Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  La Liga de Esperanza - editie 2011

La Liga de Esperanza - editie 2011

Wij zijn erg blij om te kunnen melden dat op zaterdag 30 april de editie 2011 van onze eigen basketballeague "La Liga de Esperanza" is gestart! Vanaf nu zullen er weer elk weekend wedstrijden plaats gaan vinden. 

 

Al onze zeven wijken waar we werken hebben veel teams ingeschreven. In totaal zullen ruim driehonderd vijftig speelsters deel gaan nemen aan onze basketballeague. De finales van La Liga de Esperanza zullen worden gehouden in de maanden november en december. 

 

Vanwege de aanhoudende regen zullen we voorlopig proberen om waar mogelijk elk weekend de wedstrijden te laten plaats vinden op overdekte basketbalvelden.

   

De eerste wedstrijddag op 30 april is uitstekend verlopen. Op deze dag speelden de teams van de wijken Cristo Rey en San Pedro tegen elkaar. De wedstrijdlocatie was het overdekte basketbalveld van de school in de wijk Cristo Rey, waarop de teams van Cristo Rey tegenwoordig ook trainen.

 

 

 

Teams wijken Cristo Rey en San Pedro & coaches Andrea (Cristo Rey) en Karina (San Pedro)

 

Veel ouders en familieleden van de speelsters waren aanwezig. Met een grote schoolbus hebben we alle speelsters en ouders/familieleden van de wijk San Pedro vervoerd naar de wijk Cristo Rey.

 

 

Speelsters wijk San Pedro en hun coach Karina

 

Zoals altijd lagen de krachtsverhoudingen tussen de teams zeer dicht bij elkaar. De wedstrijd voor speelsters t/m 11 jaar werd met nipt verschil gewonnen door de wijk San Pedro: 17-13. En de wedstrijd voor speelsters t/m 14 jaar werd met een kleine marge gewonnen door de wijk Cristo Rey: 23-17.

 

 

 

Wedstrijd t/m 11 jaar: Cristo Rey (geel) - San Pedro (rood)


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl