Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Donatie Rotary Club Tiel!

Donatie Rotary Club Tiel!

Op dinsdag 26 augustus hebben wij van de Rotary Club Tiel een fantastische donatie van 4.000 euro gekregen! Wij zijn heel erg blij met deze zeer fraaie gift want ons sociaal basketbalproject in Medellín, Colombia, is erg succesvol en hard groeiende, wat echter ook veel meer kosten met zich meebrengt.

Plus om bijvoorbeeld de kwaliteit van onze programma's te kunnen blijven waarborgen moeten wij eigenlijk ook zo snel mogelijk een lokale fulltime coördinatrice gaan aanstellen, want alle taken voor Guido Broekhuizen, de oprichter van het project, zijn inmiddels teveel geworden om nog in zijn eentje te kunnen klaren. Maar aan het aanstellen van een fulltime coördinatrice zitten natuurlijk ook extra kosten.

Als klap op de vuurpijl kregen wij op 26 augustus ook van mevrouw R. van Mameren, lid van de Rotary Club Tiel, op persoonlijke titel een donatie van 500 euro. Echt geweldig om te zien hoe de leden van de Rotary Club Tiel zo meeleven met ons project! 

Hierbij willen wij iedereen van de Rotary Club Tiel heel hartelijk bedanken voor hun geweldige gift van 4.000 euro. En speciaal willen wij de heer Peter-Paul Kuipers bedanken voor het voordragen van ons project bij de Rotary Club Tiel. En ook willen wij hierbij mevrouw R. van Mameren bedanken voor haar mooie donatie.

Voor meer informatie over de Rotary Club Tiel, zie hun website: www.rotary.nl/tiel

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl