Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Doe mee aan onze zumba-marathon!

Doe mee aan onze zumba-marathon!

Op zaterdag 3 november zal het bedrijf Sportonderwijs Beweigi een spectaculaire zumba-marathon gaan houden waarvan de opbrengst geheel naar het sociaal basketbalproject van Stichting Aros de Esperanza in Medellín zal gaan. De marathon wordt georganiseerd door Earta en Lindsey van Varsseveld, oprichters van Sportonderwijs Beweigi.

 

De zumba-marathon zal plaatsvinden op zaterdag 3 november van 13:00-17:00 in wijkcentrum Bouwlust gelegen aan de Eekhoornrade 215 in Den Haag. Het deelnemersgeld voor de marathon is € 12,50. Kaartjes voor de zumba-marathon kunnen op zaterdag 3 november aan de deur worden gekocht of bij Earta of Lindsey van Varsseveld. Lezers van onze nieuwsbrief die mee willen doen aan de zumba-marathon kunnen een plek reserveren via een e-mail naar: info@aros-de-esperanza.org

Het wijkcentrum Bouwlust is ons geheel gratis ter beschikking gesteld door de Stichting Mooi.
Hierbij willen wij de Stichting Mooi heel hartelijk bedanken voor deze fraaie geste. Stichting Mooi zet zich in voor ouderen en jongeren in de Haagsche wijken d.m.v. het aanbieden van verschillende activiteiten. Voor meer info zie: www.stichtingmooi.nl  

Zumba Fitness is een Latijns-Amerikaans-geïnspireerde dans- en fitnessprogramma dat warme internationale muziek vermengt met aanstekelijke danspassen van verschillende dansstijlen zoals calypso, merengue en hip hop om zo een "fitness-feest" te maken. Het mooie van zumba is dat je totaal niet hoeft te kunnen dansen om deel te kunnen nemen. Zumba is namelijk vooral gezamenlijk samenkomen en plezier maken: Zumba is fun & come join the party! 

Zumba Fitness is oorspronkelijk in Colombia ontstaan dus het is zeer toepasselijk dat wij juist in deze vorm van fitness een marathon zullen gaan houden. Voor meer informatie over zumba, zie de website:
 
www.zumba.com

De zumba-marathon zal worden opgeluisterd door een enerverende DJ-show van DJ Soulhits en een magnifiek optreden van de geweldige tropische carnavalsgroep Caribbean Jewels. Zowel DJ Soulhits als de Caribbean zullen geheel belangeloos optreden tijdens de marathon. Hiervoor zijn wij hen zeer dankbaar. Zie ook: www.caribbeanjewels.nl  


 

  Carnavalsgroep Caribbean Jewels


 

Tijdens de zumba-marathon zullen maar liefst acht verschillende zumba-instructeurs spectaculaire zumba-lessen gaan geven. De acht zumba-instructeurs zijn:
- Earta van Varsseveld
- Lindsey van Varsseveld
- Erik Belderbos
- Chantal Klarholz
- Margrete van der Veen
- Deciree Heinen
- Gwen Dalderop-van den Heuvel
- Mar Sail

De zumba-marathon zal tevens op film worden vastgelegd door Brian Giersthove van B.I.G. Entertainment.

 


Evenals DJ Soulhits en Caribbean Jewels zullen ook alle zumba-instructeurs en Brian Giersthove geheel belangeloos hun medewerking verlenen aan de zumba-marathon. Hierbij wil Stichting Aros de Esperanza alle zumba-instructeurs en Brian zeer hartelijk bedanken hiervoor.


Alle deelnemers aan de marathon zullen een gratis flesje AA Drink Iso-Lemon krijgen. Hierbij willen wij mevrouw Esmiralda van der Lee, vertegenwoordigster van AA Drink, heel hartelijk bedanken voor het doneren van 72 flesjes AA Drink aan ons
en voor het feit dat zij ons de gelegenheid heeft gegeven om tegen inkoopprijs 48 extra flesjes aan te schaffen.

Speciaal willen wij hierbij Earta en Lindsey van Sportonderwijs Beweigi en Bianca extra bedanken voor hun geweldige enthousiaste en belangeloze inzet om van de zumba-marathon een daverend succes te maken!
 
Sportonderwijs Beweigi heeft haar eigen facebookpagina waarvan u fan kunt worden: www.facebook.com/BeweigiMeer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl