Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Gezocht: cadeautjes speelsters

Gezocht: cadeautjes speelsters

Elk jaar in december geeft Stichting Aros de Esperanza al haar speelsters die over zijn naar de volgende schoolklas een cadeautje als beloning voor hun goede schoolprestaties. In Colombia loopt het schooljaar namelijk van februari t/m november. 

 

Wij zijn momenteel dan ook druk bezig met het inzamelen van zoveel mogelijk cadeautjes om weg te kunnen geven in december. Momenteel is Guido even in Nederland en graag zou hij bij zijn terugkeer naar Colombia eind september gedoneerde cadeautjes mee willen nemen.

 

Het uitdelen van cadeautjes als beloning voor goede schoolprestaties is echt een zeer goedwerkende stimulans voor de speelsters om goed hun best te blijven doen op school. Al het hele jaar vragen onze speelsters namelijk wat ze van ons krijgen mochten ze overgaan naar de volgende klas.  

 

De meeste van de speelsters leven in grote armoede, waardoor ze haast nooit een leuk cadeautje krijgen, dus zijn altijd zeer blij als ze iets van ons krijgen. Uw cadeautjes zijn dan ook een geweldige aansporing voor hen om hun uiterste best te doen op school!


Mocht u cadeautjes willen doneren, dan kunt u contact opnemen met mevrouw Annette Verschure, voorzitster Aros de Esperanza, op nummer 06-23682548 of u kunt haar een e-mail sturen: annette@aros-de-esperanza.org

 

Wij hebben inmiddels al veel mooie cadeautjes mogen ontvangen waarmee de meisjes in ons project heel erg blij mee gaan zijn! Heel hartelijk dank hiervoor!

Speciaal willen wij hierbij mevrouw Gertie Dijkstra heel hartelijk bedanken voor haar prachtige donatie van vele schitterende cadeautjes. Zie onderstaande foto.

 

  
Ook willen wij hierbij mevrouw Els Visser heel hartelijk bedanken voor haar prachtige donatie van geweldige cadeautjes. Zie onderstaande foto.
 

 

 
Elk jaar delen wij de cadeautjes aan de speelsters in onze wijken uit op basis van de best behaalde schoolresultaten. De speelster met het beste schoolrapport mag als eerste kiezen uit de vele beschikbare presentjes. Daarna de speelster met het tweede beste rapport. En zo verder.

  

Uiteraard kiezen de speelsters met de beste schoolresultaten vrijwel altijd de grootste cadeaus zoals basketballen en rugzakken. Deze grotere cadeaus stoppen we altijd tussen de cadeautjes om onze speelsters extra te stimuleren om volgend jaar nog harder te gaan studeren, want bij de uitreiking wil elke speelster altijd de basketbal of rugzak.

Zie hieronder een aantal foto's van de uitdeling van de cadeautjes in december 2012.
 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

   

 

  

 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl