Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Trainingslocatie 8 de Marzo

Trainingslocatie 8 de Marzo

Helaas is de veiligheid in onze wijk 8 de Marzo nog altijd zeer onstabiel vanwege het conflict dat daar gaande is tussen twee bendes. Hierdoor is het nog steeds te gevaarlijk om in deze wijk op ons gebruikelijke basketbalveld te trainen vanwege het risico om tegen een verdwaalde kogel op te lopen. Ons basketbalveld ligt namelijk midden in de vuurlinie van de twee rivaliserende bendes. 

 

Ook in de maand oktober laten wij onze trainingen dus weer plaatsvinden op een klein zandveldje op een veiligere plek in de wijk Dit veldje heeft echter geen basketbalborden met basketbalringen, dus de speelsters kunnen hierdoor helaas niet veel oefenen, noch leaguewedstrijden in hun eigen wijk spelen.

 

 

Ruim vier maanden trainen wij nu al op dit zandveldje. Voorlopig is er nog geen enkel uitzicht op een mogelijk einde aan het bendeconflict in 8 de Marzo, dus ook in de maand november zullen wij blijven trainen op het zandveldje. Deze maand moest zelfs de basisschool in de wijk enkele dagen gesloten worden omdat ook de school (net zoals ons basketbalveld) midden in de vuurlinie ligt. 

 

 

 

Het bendeconflict betekent ook dat wij onze andere teams uit onze andere wijken niet uit kunnen nodigen om in de wijk 8 de Marzo leaguewedstrijden te spelen. Onze teams van 8 de Marzo spelen dus al vier maanden lang alleen maar uitwedstrijden.

 

   

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl