Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Kerstversieringen maken

Kerstversieringen maken

Hier in Colombia begint Kerstmis eigenlijk al op 1 december. Zoals wij in Nederland op oudejaarsdag vuurwerk afsteken, steken ze in Colombia tevens vuurwerk af op 30 november om de maand december in te luiden.

 

Bij Kerstmis hoort uiteraard het ophangen van Kerstversieringen en een Kerstboom. De meeste ouders van onze speelsters zijn echter te arm om versieringen of een boom aan te kunnen schaffen.

 

Om onze speelsters en hun families toch het Kerstgevoel te geven, hebben we in al onze wijken momenteel één keer per week de basketbaltrainingen ingewisseld voor handenarbeidklassen, waarin de speelsters allerlei versieringen kunnen maken om op te hangen in hun woningen.

 

 

Aros de Esperanza heeft alle benodigde materialen aangeschaft, zoals gekleurd papier, lijm, viltstiften, scharen, enz. waarmee al onze speelsters direct volop aan de slag zijn gegaan.

 

 

UIteraard kan de Kerstsok niet overgeslagen worden!

 

 

Als locatie voor de knutselklassen gebruiken we een vergaderzaal van een wijkbestuur, of als het mooi weer is dan houden we de klassen gewoon op het basketbalveld.

 

 

Onze coaches dragen elke handarbeidklas een paar voorbeelden van versieringen aan, die onze speelsters dan gaan maken. Vaak komen altijd wel even een paar moeders van de speelsters langs die meehelpen.

 

 

 

De speelsters raken al zeer bedreven in het maken van zeer mooie Kerstversieringen. Je kunt het zo gek niet verzinnen of ze maken het!

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl