Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Nieuwe assistente wijk Efe Gómez

Nieuwe assistente wijk Efe Gómez

Deze week hebben wij een nieuwe assistente aangenomen voor onze wijk Efe Gómez. De nieuwe assistente heet Sandy Aguirre, is 19 jaar en is een fervent sportster. Sandy gaat in Efe Gómez samen werken met onze basketbalcoach Claudia Arrieta, die al sinds het begin van ons project voor ons in deze wijk werkt. 

 

Claudia (links) en Sandy

 

Sandy is de vervangster van onze speelster Luisa, die wij de kans hadden gegeven om zich te bewijzen als assistente over de laatste 3 maanden. Helaas is Luisa recentelijk echter bevriend geraakt met één van de marihuanagebruikers die zich elke training op de tribune begeven. Ondanks talloze waarschuwingen van onze kant om niet met deze personen om te gaan, is Luisa toch gezwicht voor de negatieve invloed van hen.  

 

Aanwezige marihuanagebruikers op de tribune tijdens een training in de wijk Efe Gómez

 

In Medellín kan je echt nergens gaan of staan zonder marihuanagebruikers tegen te komen. Overal tref je hen aan, en vooral in en rond openbare parken en publieke sportvelden. Al onze trainingslocaties worden dan ook geplaagd door overlast van deze drugsgebruikers. De meesten van hen proberen vaak om onze speelsters in hun wereldje te lokken. Gelukkig luisteren al onze speelsters goed naar onze waarschuwingen. Helaas is dit met Luisa echter niet gelukt.

 

Ons basketbalprogramma staat niet toe dat onze speelsters roken, alcohol drinken of drugs gebruiken. In het geval dat een speelster dit wel doet betekent dit de onmiddellijke opzegging van haar lidmaatschap van ons project. 


Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl