Aros de Esperanza

SITEMAP  |  CONTACT    OK   

Laatste nieuws

31-1Schoolschoenen dankzij BNNVARA!
31-12Gelukkig Nieuwjaar/2024!
24-12Cadeautjes december 2023
11-12Eindtoernooi 2023 t/m 12 jaar
11-12Wijk Blanquizal groter en groter
meer nieuws

Diversen

>Nieuws
>Sitemap
>Nieuwsbrief
>Fotoalbum
>La Liga de Esperanza
>ANBI-status

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

OK
Steun Aros de Esperanza!

Diversen  >  Nieuws  >  Bezoek Maloe en Lisa

Bezoek Maloe en Lisa

Op zondag 10 mei heeft ons sociaal basketbalproject in Medellín bezoek gehad van de Nederlanders Maloe Bosch en Lisa Susan die op vakantie zijn in Colombia. Maloe en Lisa hebben samen met Guido, de oprichter van Aros de Esperanza, huisbezoeken gedaan in de wijk El Jardín (= 1 van de 8 wijken waar Stichting Aros momenteel werkt).

Op dit moment heeft Aros de Esperanza 12 programma's, waarvan het programma "Huisbezoeken" er 1 is. De deelnemende meisjes aan ons project gedragen zich namelijk misschien altijd zeer goed in ons project, maar doen ze dat thuis, op straat en op school ook? Om aan ons project te mogen deelnemen moet ieder meisje o.a. verplicht naar school toe gaan, goede schoolcijfers behalen en zich overal met gepaste waarden en normen gedragen.

Om het sociaal gedrag van de meisjes op straat en thuis te controleren doen wij dan ook veel huisbezoeken en praten wij met de ouders en familie van de meisjes o.a. over haar schoolresultaten en haar gedrag.

 

Zie hierbij 3 foto's van huisbezoeken waaraan Maloe en Lisa hebben meegedaan.

 

 

 

 

De deelnemende meisjes aan ons project en hun families vonden de bezoeken van Maloe en Lisa heel erg leuk! Overal werden zij zeer gastvrij ontvangen en getrakteerd op iets te drinken.
 

Hierbij willen wij Maloe en Lisa heel erg bedanken voor hun bezoek aan ons project. Hopelijk kunnen wij dit jaar nog veel meer bezoekers welkom heten want de meisjes zijn altijd zeer blij hiermee!

 
Meer nieuws:

MET DANK AAN ONZE SPONSORS


Particuliere donateurs www.uniquewebdesign.nl www.avelon.nl www.adinco.nl www.oudemaas.nl